La infanta Cristina, preocupada pel futur del seu fill Pablo: no surt a les llistes

La infanta ha de veure el seu marit a presó i al seu fill perdut sobre el seu futur professional

La infanta Cristina, durant la sessió del judici del cas Nóos del 10 de juny del 2016 que se celebra a Palma i en què es presenten les conclusions.
La infanta Cristina està preocupada pel futur del seu fill Pablo | Catalunya Diari

Si alguna cosa ha deixat clar totes les polèmiques que ha protagonitzat la monarquia espanyola aquests mesos és que la família Borbó no està travessant el seu millor moment, i així ho ha deixat clar l'exili del rei Joan Carles. Però sembla que la Família Reial no és l'única que no està en la seva millor etapa. 

La família del Rei tampoc està passant per un bon moment: la infanta Helena ha passat el confinament en el seu domicili a Madrid allunyada dels seus fills, mentre que la infanta Cristina s'ha mantingut al marge de l'opinió pública després de tots els tumults del seu entorn. 

L'única cosa que s'ha sabut sobre ella ha estat tot el relacionat amb el seu marit, Iñaki Urdangarin, i és que l’exduc de Palma es va veure afectat per la crisi sanitària i no va poder obtenir les seves visites i permisos per a sortir de presó i visitar a la seva família. 

Vides difícils per la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin

Després de reprendre la seva labor de voluntari, va haver de tornar a ajornar-los després que sorgís un brot de coronavirus en la Llar Donya Orione. Ara, l'espòs de la infanta Cristina està a l'espera de poder gaudir d'una vegada per sempre de passar un cap de setmana al mes en llibertat, i aconseguint traçar el seu camí feia fora de la presó. 

Malgrat això, la germana de Felipe no ha mostrat gens d'interès a canviar el rumb de la seva vida. De moment continua treballant per a un dels grans amics del Rei Emèrit, l'Agakan, i continua vivint a Ginebra, Suïssa, al costat de dos dels seus fills. 

El futur de Pablo Urdangarín

Pablo, el segon fill del matrimoni, sí que sembla haver-se volgut replantejar el seu futur. És l'únic de la família que ha seguit els passos del seu pare en l'esport: va iniciar jugant en la lliga alemanya d'handbol en el TS Hannover-Burgdof però l'any passat es va canviar al HBC Nantes, que forma part de la lliga francesa.

Imatge de Pablo Urdangarin, fill de la infanta Cristina i el seu marit Iñaki, jugant a handbol com el seu pare
Pablo Urdangarín prometia ser una estrella de l'esport com el seu pare | GTRES

Però, encara que tota la temporada passa la va jugar en l'equip de França, ara no es té cap mena de constància que continuarà formant part del club. El seu nom no apareix en cap de les llistes d'equips del club, ni tampoc en conjunt professional.;

El HBC Nantes era una gran aposta per a Pablo, ja que l'entrenador del TSV era l'espanyol Antonio Carlos Ortega i el primer entrenador de l'equip és Alberto Enterríos, dos vells amics d'Iñaki Urdangarín. No obstant això, tot apunta al fet que enguany el segon fill de la infanta Cristina no formarà part del club.


Comentaris

envia el comentari