Ridícul imperdonable de Makoke durant les seves vacances (i que tothom ha vist)

Durant les seves 'eternes' vacances ha compartit imatges de tot arreu on ha anat

Imatge de Makoke a un plató de televisió
Durant les seves 'eternes' vacances ha compartit imatges de tot arreu on ha anat | Twitter

Com una adolescent, així posa Makoke a totes les seves fotografies per a les xarxes socials. L'ex de Kiko Matamoros sembla seguir els passos de la seva filla Anita, fruit de la seva relació amb Matamoros, i no dubta en copiar totes les poses per convertir-se en una autèntica influencer. 

En aquesta ocasió, la col·laboradora de 'Viva la vida' s'ha desplaçat fins a Tarifa al costat de la seva filla Anita i el seu fill Javier Tudela per gaudir dels últims rajos de sol i els últims dies de vacances. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duneando... Bolonia mi paraíso... días inolvidables..

Una publicación compartida de Makoke (@makoke_) el

Enfundada en un bonic biquini negre i presumint d'un súper cos, Makoke posava a les dunes de Bolonia amb el mar de fons i amb una posició més que segurament, com si es tractés d'una influencer. «'Duneando'... Bolonia el meu paradís... dies inoblidables» escrivia a la publicació que ha compartit amb els seus seguidors. 

Malgrat això, no va ser el paisatge el més comentat de la fotografia. La posició de Makoke a la imatge va ser el més comentat pels seus seguidors. «Dolor a les lumbars segur», «no fa falta que s'estiri tant», «una postura supercòmoda» o «aguantant la panxa», eren alguns dels comentaris més repetits a la publicació. 

Altres dels aspectes que més s'han comentat a les xarxes socials són les eternes vacances que sembla que està vivint Makoke. L'exhostessa es troba al punt de mira a causa de la mala relació de la seva filla Anita amb el seu pare, Kiko Matamoros i també per aparèixer en una festa acompanyada de Marta López sense mascareta, unes polèmiques informacions que semblen no preocupar a la col·laboradora.

Revelada la identitat del nou 'amic especial' de Makoke

Kiko Matamoros i Makoke fa ja molt de temps que van divorciar-se. Ara ell és feliç al costat de Marta López Álamo, i sembla que ella, després d'un breu romanç amb Tony Spina, ha tornat a trobar l'amor. Des de fa dies s'especulava amb el fet que ella estigués sortint amb algú, i fins i tot va plantar el programa 'Viva la vida', on col·labora, perquè va sortir el tema i ella no en volia parlar. 

Ara, però, tot apunta al fet que Makoke ja no té por a parlar d'aquesta nova relació i fins i tot ha decidit parlar-ne obertament a través de les seves xarxes socials. Així, fins i tot Kiko Matamoros pot conèixer ja qui és la nova parella de Makoke.

L'exmodel ha decidit revelar la seva identitat de manera pública i ha optat per compartir una fotografia amb el seu noi en el seu compte d'Instagram. En la imatge, ella l'abraça per l'esquena mentre es donen un bany al mar. 

Per acompanyar la instantània, en la qual tots dos apareixen molt somrients, Makoke ha escrit el següent missatge: «Quan els moments són tan únics i meravellosos, no trobar les paraules adequades és símptoma que ha estat molt, molt especial. I això és el que em passa a mi en aquests moments. El que sí que tinc clar és que tu has estat el gran culpable d'això. Gràcies per tant. T'estimo @emicasti».

Gràcies a aquesta foto hem pogut saber que el seu noi, de mitjana edat i amb pèl canós, així com amb barba, es diu Emilio Castillejos. L'home, segons exposa en el seu compte d'Instagram, és empresari i, pel que sembla, té la seva vida i els seus negocis entre Madrid, Sevilla i Lisboa. Així mateix, per les imatges que comparteix en aquest perfil, Emilio no és aliè al món de la televisió i dels famosos, ja que és amic de personatges com Elena Tablada o Raquel Perera.

Emilio és un apassionat del mar, i és que li agrada molt fer esport i cuidar-se. Això sense passar per alt que fa temps que té relació amb Makoke i amb els seus fills. Així, per exemple, ell apareix ja amb ells en fotografies del mes de març. De moment, aquesta és la informació que es té del nou amic especial de la malaguenya. Caldrà esperar per a conèixer més dades sobre l'home que li ha robat el cor.


Comentaris

envia el comentari