L'home que s'ha convertit en el pilar de Paz Padilla després de perdre el marit

La seva filla Anna és un suport fonamental per a la presentadora

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
La mort del seu marit ha estat un dels cops més durs per a la presentadora | Telecinco

Aquest 2020 està sent, sens dubte, un dels pitjors anys per a la presentadora Paz Padilla. A mitjans del mes de febrer va patir la pèrdua de la seva mare i, tan sols cinc mesos després, lamentava la mort del seu marit a causa d'un càncer. Tres setmanes més tard rebia la notícia de la defunció de la seva sogra, i a tot això cal sumar la crisi sanitària que tampoc ha ajudat a la gaditana en aquests moments tan durs. 

Des que va morir el seu marit el passat mes de juliol, amb qui es va casar l'any 2016 i al que considerava l'amor de la seva vida, la presentadora s'ha pres un temps de desconnexió per descansar i aprofitar al màxim els dies amb els seus familiars i amics més propers. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cada último rayo del sol de ayer fue por ti, tes quiero my love,

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

Un dels seus grans suports

La també actriu està passant una temporada a Zahara de los Atunes (Cadis), al mateix lloc on es va casar i va donar l'últim adeu al seu estimat Antonio. La presentadora està acompanyada de la seva filla Anna Ferrer i de la seva parella, Iván Martín. Els dos estan ajudant a Paz a superar un dels cops més durs de la seva vida. 

Tot i que Anna és el pilar més important per a la presentadora, Iván, la parella d'aquesta, també està sent un dels seus grans suports. L'influencer es mostra sempre molt proper a l'humorista, i fins i tot va voler dedicar-li unes emotives paraules a través d'Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me habéis descubierto nuevos horizontes, y ayudado a entender cosas de la vida que creía inexplicables. No hay palabras para describir lo que he vivido y visto estos últimos meses. No se ni como puedo agradecerte @paz_padilla que me hayas hecho ser capaz de desmontar creencias y tabúes acerca de la muerte, y de vivirla y celebrarla como algo natural a lo que no hay que tenerle ningún miedo. Y a ti @annafpadilla por apoyarme en este proceso de descubrimiento y aprendizaje, ya que sin daros cuenta, habéis hecho mucho más por mi, que lo que haya podido hacer yo por vosotras. Y por supuesto... a ti querido Antonio, jamás he conocido a una persona tan buena y bondadosa, y solo decirte que allá donde estés, disfrutes y descanses, que te lo has ganado

Una publicación compartida de IVÁN (@ivssss_) el

«Gràcies per haver estat al peu del canó des del minut 0. Has estat el meu major suport, el meu motor i la meva via d'escapament. Mai podré agrair-te tot el que has fet per nosaltres, no sé què hauria fet sense tu. T'estimo», responia Anna. Paz també va reaccionar a les paraules del seu gendre, però amb un missatge molt més curt i directe: «T'estimo!!!!». 


Comentaris

envia el comentari