El regal que ha rebut Ana Soria i pot canviar la seva vida amb Enrique Ponce

Aquest regal ha estat molt important i sentimental per part de la seva família

Ana Soria en una terrassa
Aquest regal ha estat molt important i sentimental per part de la seva família | Instagram @anasoria.7

Sense cap mena de dubte, aquest està sent l'estiu més especial per a la xicota d'Enrique Ponce, Ana Soria. I és que està vivint de manera intensa el seu amor amb el torer, malgrat que han tingut alguna baralla. Això sense oblidar que s'ha convertit en una de les famoses més perseguides al nostre país. 

Tan feliç està que no deixa de mostrar-se al costat del seu xicot compartint confidències i mostres d'amor. I a aquesta felicitat se li ha afegit un 'plus': ha rebut un súper regal que podria canviar-li la vida.

El regal de Federico Soria per a Ana

L'espai d''El programa del verano' de Telecinco és el qual ha procedit a destapar que la jove d'Almeria ha estat sorpresa pel seu pare, Federico Soria. I és que aquest li ha fet un regal molt especial. Li ha donat una casa que ell ha rebut en herència d'una tieta seva, la qual va morir fa poc, i que està situada a Almeria. 

Per ser més exactes, es tracta d'un habitatge ubicat a la zona de Ciudad Jardín, la qual està molt a prop de la platja i també de la residència de la família. 

Es tracta d'una casa que Ana Soria podria reformar pròximament per adequar-la totalment als seus gustos, ja que és una mica vella. Segons sembla, el seu progenitor li ha regalat aquest habitatge perquè pugui independitzar-se. 

Ponce i Ana: Viuran junts d'aquí poc?

No obstant això, també hi ha la possibilitat que opti per compartir aquesta casa amb el seu xicot. D'aquesta manera podrien començar així una vida sota el mateix sostre. És una cosa que sembla que la parella ja s'està plantejant. És més, inclús sembla que ja tenen plans de boda per al pròxim any. 

Això sí, no podem oblidar que Enrique Ponce podria voler continuar a prop de les filles que té amb Paloma Cuevas. En cas de ser així, la parella podria optar per viure a Madrid, a la casa que ell té a l'exclusiva zona de La Finca, i utilitzar la casa d'Ana a Almeria com a segona residència.


Comentaris

envia el comentari