Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin: els 2 insults que estan amargant el seu avi

Pablo Urdangarin sap què és viure amb insults dirigits a la seva família

Pablo Urdangarin s'ha convertit en el gran descobriment entre els membres de la Família Reial. El noi ha vist com la seva popularitat s'ha disparat aquest any. Una popularitat que potser no li interessa gaire.

El net del rei emèrit s'ha convertit en un dels personatges més perseguits de tota la Casa Reial. Pablo, però, intenta escapar sortir a les portades de les revistes. I és que aquest any ha estat molt complicat personalment per a ell.

Pablo Urdangarin i els seus germans han vist com els seus pares posaven final al seu matrimoni i se separaven després d'anys junts i moltes polèmiques. El jove ha sabut encaixar aquest cop dur, ja que es troba molt centrat en els seus estudis i l'esport que practica, l'handbol. I és que el fill d'Iñaki està decidit a seguir els passos del seu pare en l'àmbit professional.

Pablo té una relació molt bona amb el seu avi Joan Carles, per això està tan afectat pel que ha passat. Una cara molt coneguda li ha dedicat dos greus insults a l'emèrit: «lladre» i «delinqüent». I s'ha confirmat que Urdangarin està molt dolgut pel que passa amb l'emèrit.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta d'handbol del FC Barcelona.
Pablo Urdangarin segueix els passos del seu pare a l'handbol. | EP
 

El nebot del rei sembla que té talent per al joc, ja que està competint amb l'equip del Barça. A més, a diferència de la resta de la seva família, Pablo Urdangarin és força fàcil de localitzar. I no només això, sinó que té molta educació i sap com encaixar les preguntes constants dels periodistes pel carrer.

Així que, amb tot això, Pablo Urdangarin és tota una revelació dins la Casa Reial. I encara més si se'l compara amb els seus familiars. Ell podria ser l'únic que rep bones paraules d'usuaris de les xarxes socials i de la premsa.

I és que han estat molts els que han criticat i, de vegades, insultats membres de la Corona. Especialment, el rei Joan Carles ha estat la diana de molts comentaris negatius pels seus actes i delictes. Fins i tot components del Govern espanyol han estat els protagonistes d'aquests comentaris.

El jove Urdangarin adora el seu avi, per això no entén que certes persones l'insultin amb tant d'odi. L'última vegada que va coincidir amb Juan Carlos va ser en un partit d'handbol, que va estar carregat de polèmica. Fonts properes han confirmat que Pablo està molt afectat per la mala fama que té el monarca.

«Un tema d'actualitat i d'interès públic»

Parlem d'Alberto Garzón, ministre de Consum, que s'estava enfrontant a una batalla judicial pels termes que va fer servir per referir-se al rei emèrit. El Tribunal Suprem ha declinat una querella imposada per Manos Limpias contra Garzón.

Aquestes van ser les paraules cap a l'avi de Pablo Urdangarin. «Estem parlant d'un delinqüent acreditat, a més, per ell mateix i que tot Espanya sap que aquesta persona és un lladre».

Foto de la família Urdangarin-Borbó passejant pel carrer.
La família Urdangarin-Borbó al complet, l'objectiu de les paraules d'odi. | GTRES
 

Aquestes paraules les va dir fa uns mesos, concretament al maig, després que la investigació sobre la riquesa de Felip VI fos arxivada.

Després de conèixer-se la decisió de la sala penal, el ministre ho ha celebrat a través del seu perfil de Twitter. «Una altra querella de l'extrema dreta que queda, afortunadament, en paper mullat».

Primer pla d'Alberto Garzón, ministre de Consum d'Espanya.
Alberto Garzón veu com la querella acaba sent paper mullat. | GTRES
 

Just el mes de maig, de fet, va ser una de les últimes vegades que podíem veure Joan Carles acudir a un partit del seu net Pablo. «Qualsevol persona vol que vagi la família a veure el seu partit d'handbol, és una cosa bona», comentava el jove.

El Tribunal Suprem, com ha fet saber ElDiario.es, no considera que les injúries siguin un delicte contra la institució reial. Per contra, destaca que és «un tema d'actualitat i d'interès públic».

Pablo Urdangarin i la resta de la família han après com conviure amb aquesta mena de comentaris. Com que els actes de la Corona han violat la llei, en alguns casos, han sabut acostumar-se a les crítiques.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp