Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin, obligat a compartir casa amb la reina per aquesta raó

Pablo Urdangarin passa el Nadal a La Zarzuela

Pablo Urdangarin ha vist com en qüestió d'un any la situació familiar ha fet un gir de 180 graus. Després del divorci dels seus pares, el jove està vivint un Nadal molt diferent. Això sí, en companyia de la família, ja que Pablo manté una relació molt estreta i propera amb la resta dels seus germans.

Segons ha revelat la revista Vanitatis, la infanta Cristina s'hauria retrobat a Barcelona amb els fills, però aquest any Madrid serà la ciutat on passi la resta de les vacances. Cristina de Borbó estaria passant aquestes dates tan assenyalades a La Zarzuela, juntament amb tots els seus fills, per la qual cosa s'haurà retrobat amb els reis.

Pablo Urdangarin haurà compartit novament casa al costat de la reina Letícia i el rei Felip VI per al retrobament familiar per Nadal. La raó és molt clara: malgrat que els últims mesos han estat convulsos, la infanta Cristina ha reprès molt el contacte amb el seu germà.

El Nadal més diferent de Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin ha acomiadat un dels anys més complicats de la seva vida. La separació dels seus pares i tot l'enrenou mediàtic per la vida sentimental del seu pare no li ho han posat gens fàcil. No obstant això, el jove ha intentat portar-ho de la millor de les formes a Barcelona i no ha tingut cap problema a parlar amb els mitjans de comunicació quan aquests li han preguntat.

Muntatge fotogràfic de la infanta Elena i els seus quatre fills
Pablo Urdangarin ha estat a La Zarzuela amb la seva mare i els seus germans. | CatalunyaDiari

Aquest any, Pablo ha estat testimoni de com els seus pares passen el Nadal cadascun pel seu costat. Segons ha transcendit a la premsa, Iñaki Urdangarin és a Vitòria, juntament amb la seva família i la seva actual parella, Ainhoa Armentia. Tanmateix, ha estat la mare de Pablo Urdangarin, la infanta Cristina, qui ha mogut cel i terra per poder estar a prop dels seus fills i, per descomptat, a prop de la família reial.

Cristina viu actualment a Ginebra, on la seva filla Irene es troba finalitzant batxillerat. La infanta Cristina se'n va anar a Madrid per celebrar l'aniversari de la germana Elena. Més tard, va posar rumb a Barcelona, on viuen tres dels seus quatre fills, aquí va passar la nit de Nadal i el dia de Nadal.

Ara, Cristina de Borbó, amb els seus fills, Juan, Irene, Miguel i Pablo Urdangarin, ha passat la resta dels dies a La Zarzuela, fet que no passava des del 2018. Segons confirma Vanitatis, Cristina de Borbó hauria recuperat la relació del seu germà Felip VI i estarien més units que mai.

Infanta Cristina somrient
La infanta Cristina passarà la resta de les vacances de Nadal a Madrid. | GTRES

Cristina de Borbó estarà a Madrid fins al final del Nadal

Segons ha transcendit, Cristina de Borbó no té cap pla de moure's de Madrid fins al pròxim 6 de gener. Les dues infantes haurien passat el Cap d'Any juntes a una de les cases campestres de Rita Allendesalazar. Cristina de Borbó ha optat per passar aquestes dates tan assenyalades amb els seus fills i la seva família.

Per a ella, aquest darrer any tampoc ha estat gens fàcil, per la qual cosa refugiar-se en la família era la millor opció. Un cop passades les vacances, Cristina tornarà a Ginebra per continuar al costat de la seva filla, Irene Urdangarin. De moment, no se sap si Pablo haurà tingut temps de fer una ràpida escapada a Vitòria per estar al costat del seu pare, atesa la bona relació que tenen.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp