Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin és plenament conscient de què ha fet la seva cosina a Telecinco

Pablo Urdangarin desconeixia aquesta relació

Pablo Urdangarin està centrat en treure's el carnet de conduir i recuperar-se de la lesió de turmell que ha patit. Tanmateix, això no és un impediment perquè no estigui al dia i atent a les novetats de la seva família. Ara ha descobert que la seva cosina Victoria Federica té una estreta relació amb un personatge conegut de Telecinco.

Ens estem referint a Paz Padilla, que no ha dubtat a convidar la jove a casa seva. Allí han tingut una trobada molt familiar i divertida de la qual no han dubtat compartir imatges a les xarxes socials.

Pablo Urdangarin perplex davant l'enllaç inesperat

El segon fill de la infanta Cristina no només estudia, sinó que també treballa com a jugador d'handbol al Barcelona. No obstant això, Victòria no segueix el seu exemple, ja que recentment anunciava que deixava els seus estudis. Ho ha fet per dedicar-se per complet a exercir com a 'influencer' i, sobretot, per poder trobar un lloc al món de la moda.

Pablo ha vist que la seva cosina cada cop és més activa a les xarxes socials i que s'ha convertit en el reclam de moltíssimes marques. Per aquest motiu, ara ha establert una relació amb Paz Padilla. La presentadora de Telecinco ha recorregut a aquella per donar a conèixer el seu nou projecte empresarial. Es tracta d'una col·lecció de joies que ha fet amb la seva filla, Anna Ferrer Padilla, i que està sota la marca No ni ná, la botiga que tenen a Zahara de los Atunes (Càdis).

El jove Urdangarin ha vist que Paz ha convidat Victòria i diverses 'influencers' més, com ara Anita Matamoros, a casa seva. Allà, en un ambient nadalenc i casolà, els ha presentat les joies i els ha fet gaudir d'una vetllada molt agradable amb l'exquisit menjar preparat i, fins i tot, de l'actuació de Juan Peña.

Aquest és el pla de màrqueting que Paz ha fet servir per donar a conèixer aquest projecte i ho ha aconseguit: tots els convidats han compartit la vetllada i les creacions de Paz i de la seva filla a les seves xarxes. Federica, per exemple, ha pujat instantànies de tots els assistents i l'organitzadora també ha fet el mateix amb vídeos molt divertits.

Victòria Federica, Paz Padilla i la seva filla Anna amb altres influencers amb barrets de Nadal
Pablo Urdangarin ha vist Victòria a casa de Paz Padilla. | INSTAGRAM @ANNAFPADILLA

Pablo Urdangarin és conscient del complicat moment

El jugador d'handbol ha pogut veure la seva cosina somriure a la reunió amb Padilla. Precisament això és el que necessita Victòria en aquests moments, perquè està passant una etapa complicada.

Va trencar fa uns mesos amb el seu xicot, Jorge Bárcenas, i ara té una relació molt difícil amb la mare. La infanta Elena desaprova completament que la seva filla hagi deixat els estudis i això ha provocat que totes dues discuteixin.

Pablo sap que no és només un petit intercanvi de retrets. Victòria Federica ha deixat de viure amb la seva mare des de la seva ruptura sentimental. S'ha traslladat amb la seva àvia Sofia al palau de La Zarzuela.

Vaja, que la situació és molt complicada a la família del Rei. De moment, no sembla que això se solucioni fàcilment, perquè la jove té clar per on vol que vagi la seva vida. No està disposada a seguir les línies que marca la seva mare.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp