Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin preocupat per una baralla que pot enfonsar el seu futur

Pablo Urdangarin sap que aquesta discussió pot suposar un abans i un després a la seva vida

Pablo Urdangarin està molt preocupat per l'última baralla en què s'han vist embolicats dues de les persones més importants per a ell. I és que, sap perfectament que aquesta nova disputa pot suposar un abans i un després a la seva vida.

No hi ha cap dubte que tant ell com la seva germana Irene passen per un delicat moment personal. Des que va sortir a la llum el romanç del seu pare i Ainhoa Armentia, la família se n'ha convertit en un dels protagonistes indiscutibles de la premsa social del nostre país.

Primer pla de Pablo Urdangarin.
Pablo Urdangarin només vol que els seus pares deixin de discutir | GTRES

I és que malgrat que la crisi matrimonial entre Cristina i Iñaki Urdangarin no era un secret per a ningú, no va ser fins a la publicació de les primeres imatges d'aquesta parella quan es va confirmar la ruptura del matrimoni.

Tot i això, els problemes familiars de Pablo Urdangarin van començar molt abans. El juny del 2018, exduc de Palma va veure privada la seva llibertat en ingressar a la presó després de la seva imputació en el cas Nóos.

Fotomuntatge de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin
Els pares de Pablo Urdangarin tornen a discutir per diners | Catalunya Diari

El pare d'Irene va ser condemnat a 5 anys i 10 mesos per malversació, prevaricació, frau a l'Administració, dos delictes fiscals i tràfic d'influències.

Tot i que a principis de març del 2021, l'exjugador d'handbol va ser traslladat a la presó d'Àvila per complir la resta de la condemna en règim obert. Actualment, Iñaki ha aconseguit rebaixar la seva condemna i ja es troba en total llibertat.

Ara, aquest escàndol real s'ha tornat a convertir en el protagonista principal a les vides de Pablo Urdangarin i la seva família. I és que, la darrera decisió del jutge ha provocat una nova disputa familiar.

Pablo Urdangarin vol que s'acabi això com més aviat millor

Pablo Urdangarin només vol que la pau torni a regnar a casa seva. Per això, no ha pogut evitar posar-se trist al veure els seus dos pares, una vegada més, discutir per temes econòmics.

Aquest dimarts, 13 de desembre, l'Audiència Provincial de Palma va sol·licitar al Govern Balear el reemborsament dels 200.000 euros que la infanta Cristina i el seu gairebé exmarit van pagar de més en concepte de responsabilitat civil pel cas Nóos.

Tal com ha transcendit als mitjans de comunicació, el repartiment s'havia d'haver fet de la manera següent: 132.695 euros per a l'esportista i 68.479 euros per a la mare de Pablo Urdangarin.

Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.
L'esportista no vol que la seva dona es quedi amb part d'aquests diners | GTRES

Segons explica Monarquia Confidencial, tot apunta que Iñaki no estaria gaire conforme amb que la seva dona es quedés amb aquesta quantitat de diners, ja que va ser declarada culpable a títol lucratiu i «els volia per a ell».

Tot i això, l'Audiència Provincial ha decidit rebutjar la petició de l'exduc de Palma i això hauria desencadenat, segons aquest mitjà, en una forta discussió telefònica entre els dos pares de Pablo Urdangarin.

Durant aquesta conversa, la germana de Felip VI li va retreure al seu encara marit que es volgués apropiar de tots els diners.

Però, a tal punt va arribar la discussió que la filla del rei emèrit no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de recriminar-li a Urdangarin que va ser ella qui es va ocupar dels seus fills quan era a la presó.

A més, li va recordar que, al llarg de tots aquests anys, sempre li ha mostrat el suport públicament. Decisió que li va costar, no només la popularitat, sinó també la relació amb la resta de la família reial.

Altres persones que també van abonar més del que li corresponia va ser el soci d'Iñaki i Cristina, Diego Torres. En aquest cas, i igual que als pares Pablo Urdangarin, la Justícia ha ordenat al Govern Balear la devolució dels 32.000 euros que l'empresari va pagar de més.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp