Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin troba el que buscava i s'atreveix a fer el pas

Pablo Urdangarin per fi ha vist com un dels seus desitjos s'ha fet realitat

Pablo Urdangarin per fi s'ha atrevit a fer el pas definitiu després de fer realitat un dels seus desitjos més grans: tornar a reunir-se amb tots els seus cosins. Encara que hagi estat per un trist motiu.

No hi ha cap mena de dubte que aquest 2023 no ha començat amb molt bon peu per a aquest jugador d'handbol i la resta de la seva família.

I és que, després d'un any marcat per la suposada infidelitat d'Iñaki Urdangarin i la separació posterior dels seus pares, la Família Reial al complet s'han unit per donar l'últim adeu a Constantí II.

Primer pla de Pablo Urdangarin seriós.
Pablo Urdangarin assisteix al funeral de Constantí de Grècia. | Arxiu
 

Dimarts passat, 10 de gener, l'últim rei de Grècia va morir amb 82 anys a causa de diverses complicacions derivades d'un vessament cerebral.

Com era evident, Pablo Urdangarin i la resta de la seva família no van trigar a desplaçar-se cap a la capital hel·lena per donar l'últim adeu al germà de la reina Sofia.

Aquest diumenge, 15 de gener, i malgrat les absències de la princesa Elionor i la seva germana, els integrants de la Família Reial es van reunir a l'Hotel Grande Bretagne de Grècia per assistir al sopar organitzat pels fills de Constantí de Grècia.

Després d'aquest esdeveniment, que s'ha celebrat en la vigília del funeral, tots, inclòs el rei Joan Carles, van anar fins a la Catedral Metropolitana d'Atenes on ha tingut lloc la missa funeral en memòria de Constantí II.

Ara, i malgrat que sempre s'ha mantingut en un discret segon pla, Pablo Urdangarin ha fet el pas que tothom estava esperant. I és que, després de veure tota la seva família junta, l'esportista no ha tingut cap problema a l'hora de mostrar-se amb ells davant dels mitjans de comunicació. Ha trobat allò que estava buscant: l'amor de la seva família.

Pablo Urdangarin fa el pas definitiu

Pablo Urdangarin no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de deixar-se veure amb la seva família al funeral del seu oncle avi, Constantí de Grècia.

I és que, tot i que en els últims mesos ha estat el principal portaveu de la família Urdangarin-Borbó per la dolorosa separació dels seus pares, el jove sempre ha preferit mantenir-se al marge de la vida social.

Imatge de la reina Sofia i el seu germà Constantí de Grècia.
Pablo Urdangarin i la resta de la seva família acompanyen la reina emèrita. | GTRES
 

Però, ara, Pablo Urdangarin ha decidit deixar de banda la seva discreta vida per acompanyar la seva àvia materna en aquests moments tan durs.

Aquest dilluns, 16 de gener, la Família Reial gairebé al complet va anar a donar l'últim adeu a Constantí II. Aquell mateix matí vam poder veure com la comitiva reial espanyola arribava a la Catedral Metropolitana d'Atenes, on es va celebrar la missa funeral del difunt.

Amb Joan Carles I al capdavant, Pablo Urdangarin i la resta dels seus cosins i oncles van desfilar junts davant les càmeres dels diferents mitjans de comunicació, que es van amuntegar a les portes de l'edifici.

I tot i que aquesta ha estat la primera vegada en tres anys que hem pogut veure junts tots els integrants de la Família Reial, no ha estat possible presenciar, a conseqüència del protocol, l'esperada trobada pública dels actuals monarques espanyols i el rei emèrit.

Foto de Juan, Pablo i Irene Urdangarin a l'enterrament de Constantí II de Grècia.
Pablo Urdangarin i els seus germans no es van separar en cap moment. | Europa Press
 

Per la seva banda, i caracteritzat una vegada més per les seves bones maneres, Pablo Urdangarin no ha tingut cap problema a l'hora de posar amb la seva germana Irene davant la premsa.

A més, i gràcies a la seva experiència, aquest jugador culer ha servit de suport en tot moment a la jove, que als seus 17 anys encara no està gaire acostumada a aquest tipus d'actes públics.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta del FC Barcelona.
Pablo Urdangarin va estar donant suport a la seva germana tota l'estona. | EP
 

A punt de fer la majoria d'edat, la filla petita de Cristina de Borbó ha reaparegut visiblement canviada. Irene ha escollit per a l'ocasió un discret outfit, compost per un abric oversize, unes mitges espesses negres i unes sabates de taló estil block.

Finalment, també hem pogut veure els dos cosins de Pablo Urdangarin, Victòria Frederica i Froilà de Marichalar, que no s'han separat en cap moment dels seus dos avis.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp