Primer pla de la reina emèrita Sofia.

Preocupació per la reina Sofia després de confirmar-se les últimes informacions

L'emèrita fa saltar totes les alarmes

Sofia de Grècia ha viscut un dels dies més tristos dels últims temps. L'emèrita, al llarg de la seva vida, ha tingut un cercle de persones força tancat en qui podia confiar. Una de les persones que sempre hi era per donar-li suport i per escoltar les seves confidències era el seu germà Constantí II de Grècia.

L'exmonarca hel·lè va morir el 10 de gener passat amb 82 anys, després de patir un terrible vessament cerebral que no va poder superar per a desgràcia de la seva germana.

La reina Sofia sempre ha estat molt unida als seus germans. Especialment amb Constantí, de manera que la tristesa que envaeix ara a l'emèrita és de proporcions infinites.

Preocupació màxima per l'estat actual de Sofia de Grècia

Tota la Família Reial espanyola va estar al funeral per donar suport a la reina Sofia i donar-li tot l'afecte possible en un dels seus dies més nefastos.

Poc abans de les 11.00 de dilluns, els reis emèrits, a més dels seus fills i els seus nets, entraven a la catedral d'Atenes per donar l'últim adeu a l'exmonarca.

Foto de la reina emèrita Sofia amb Joan Carles I al funeral de Constantí de Grècia.
Sofia amb Joan Carles al funeral del seu germà. | GTRES
 

I uns minuts després, arribaven els reis d'Espanya, Letícia i Felip VI, que s'asseien en una zona diferent en ser Caps d'Estat.

Al funeral vam poder veure una reina Sofia més destrossada que mai, a qui tota l'estona li donava suport la seva germana Irene. Ella ha estat un pilar clau per a l'emèrita al llarg de tota la seva vida.

Sofia s'acomiada del seu germà més estimat

L'emèrita va estar en els últims dies preparant aquest final, que se sabia anticipadament, de la vida d'una de les persones més importants de la seva existència.

Imatge dels reis emèrits acompanyats dels seus nets i filles al funeral de Constantí.
Els reis emèrits amb els seus fills i nets al funeral de Constantí. | GTRES
 

El dia 12, Sofia va viatjar fins al seu país per preparar el que seria l'últim adeu de Constantí. En tot moment, va estar acompanyada pels seus cinc nebots, els fills del seu germà. I el dia 13 passat va visitar el cementiri del palau de Tatoi, on ara descansen les restes mortals de Constantí de Grècia.

No hi havia consol per a l'exmonarca, a qui se l'ha vist acostar-se a l'altar on hi havia una fotografia del seu germà mort i li ha fet un petó a aquesta imatge.

Sens dubte, ha estat una imatge que s'ha quedat a la retina de tots els presents i ha commogut notablement tothom. La reina, les seves filles i els seus nets s'han assegut a la segona línia, ja que la primera l'ocupava Anna, la dona de Constantí, i els seus fills. Val a dir que la reina grega amb Marie Chantal han estat les últimes a anar a la catedral.

La imatge viral de l'emèrita agafada del braç de Letícia

I aquesta ha ingressat per la porta central, una cosa que no ha fet la resta d'assistents, que entraven dins de la catedral a través dels laterals.

Foto de la reina emèrita Sofia agafada del braç de Letícia al funeral de Constantí de Grècia.
Sofia agafada del braç de Letícia al cementiri. | Twitter
 

La reina Sofia s'ha mostrat afligida i amb els ulls plorosos. Després de la missa pel descans del seu germà, l'emèrita ha viatjat fins a Tatoi amb el fèretre de Constantí de Grècia.

Allí, se l'ha pogut veure caminant del braç de la reina Letícia, mentre que Felip acompanyava la seva tia Irene. Una imatge que ha cridat molt l'atenció i que denota que l'emèrita estava afectada, encara que no manté una bona relació amb la monarca espanyola.

Han estat unes imatges certament esquinçadores les que hem vist de Sofia de Grècia. Molts dels seus familiars estan preocupats perquè no saben si superarà aquest cop tan dur de la mort del seu germà Constantí.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp