Jorge Javier Vázquez a la presentació del seu llibre

Paco, l'ex de Jorge Javier Vázquez, ja sap perquè mai ha volgut tenir fills

Jorge Javier parla per primera vegada sobre l'assumpte

Jorge Javier Vázquez ha parlat per primer cop sobre la possibilitat de ser pare. És una idea de la qual estaria al corrent el seu ex, Paco, amb qui va compartir molts anys de la seva vida. Fins ara, mai no s'havia pronunciat sobre aquest assumpte tan íntim.

El presentador de Badalona s'enfronta a una època complicada per a ell. El Nadal no és del seu gust, però entén que no li queda més remei que assumir-ho. «Ja no hi ha escapatòria possible», admet al seu bloc de la revista Lecturas.

El català considera que, com que no es pot fer res, el millor és «acceptar el que se'ns ve a sobre i no intentar canviar la realitat». Segons la seva opinió, «per molts cops de cap que ens donem contra la paret, la paret seguirà estant aquí». Recorda que és una frase que li va dir al seu dia la seva psicòloga, però que serveix per reflectir allò que sent per aquestes festes. «Era un d'aquells que es posaven frenètics quan es comença a olorar Nadal, allà pel pont de la Constitució», va dir.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez considera que patiria molt si tingués fills. | TELECINCO

Creu que amb els anys ha canviat molt la forma d'assimilar aquest període. Abans, el de Badalona es molestava cada cop que s'acostaven les festes, però ara «m'enfado ja per molt poques coses». Ha deixat de ser «el nan rondinaire per convertir-me en el nan adaptogen». Té la sensació que «tot em fa relativament igual» i l'únic que el preocupa és estar el més tranquil possible. Ara s'ha de «fer allò que un bonament pugui i la resta deixar-ho en mans d'un poder superior».

El català Jorge Javier Vázquez revela que durant molts anys «he intentat controlar el que passa al meu voltant i una mica més», però aquest interès per tenir-ho tot sota control li generava molt de patiment. Per això, creu que mai no hagués estat un bon pare.

Aleshores, reafirma que el millor que ha fet a la seva vida és no tenir descendència. «Seria un pare patidor des que s'aixeca fins que se'n va a dormir i això és una de les pitjors coses que pot passar a un fill», explica. Sobretot que apreciï que «els seus actes poden arribar a provocar por en els seus pares. Buff, no vull ni pensar-hi», assenyala al seu blog.

Per primera vegada es pronunciava sobre aquesta qüestió. Tothom pensava que els nens no li agradaven o que no desitjava assumir aquesta responsabilitat. Ara ja es coneixen les raons per les quals no va decidir tenir família. «Ser pare significa acceptar que el teu fill s'ha d'equivocar i patir, i a mi això em portaria pel camí de l'amargor», recalca.

Jorge Javier Vázquez a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio
El català ha estat promocionant el seu llibre. | Twitter

Jorge Javier Vázquez va viure un moment tens

El de Badalona va viure les últimes hores una situació una mica tensa. És prou conegut per tothom que manté una relació d'amor-odi amb Ana Rosa Quintana. La productora de la presentadora està enfrontada amb La fábrica de la tele, l'encarregada de Sálvame.

El català va anar a presentar el seu llibre a l'espai matinal de Telecinco, on es van dedicar indirectes i també van riure molt. En un moment de la conversa va preguntar si l'havien portat d'esquer abans de donar pas a la publicitat. «Començarem amb les coses clares, jo no t'he portat, tu has vingut», va assenyalar la comunicadora.

Entre rialles, el badaloní li confirmava que era cert i que també havia demanat donar l'última entrevista al seu programa. Tot i això, Ana Rosa no es va quedar callada i li va donar la rèplica: «L'últim t'he deixat jo a tu, que avui agafo vacances».

Jorge Javier es va mostrar molt relaxat, encara que en alguns moments el català va haver de fer front als dards de la seva companya. Va arribar a demanar-li que li truquessin quan volguessin per col·laborar amb el seu magazín, però la periodista li va respondre contundent: «Ja hi vas venir i ens vas abandonar».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp