Carmen Borrego

Carmen Borrego sorprèn amb el número de la Loteria que ha escollit enguany

Carmen Borrego segueix aquesta tradició des de fa més de 10 anys

Carmen Borrego està travessant una situació familiar força complicada, però té una persona que mai  li gira l'esquena. Sí, estem parlant de Terelu Campos, que ha revelat un dels secrets més importants del clan: el seu costum més desconegut. Tant Borrego com la presentadora han comprat el mateix número per a la Loteria de Nadal durant 18 anys, des que va morir el seu pare.

Carmen Borrego segueix la tradició i mai falla. Per això, té moltes possibilitats que algun any s'emporti una alegria. No està acabant el 2022 amb bon peu perquè el seu fill no li parla des de l'última entrevista que va vendre a Lecturas. José María Almoguera l'acusa de guanyar diners gràcies a l'embaràs de la seva dona, cosa que no és certa.

Fotomuntatge de Terelu Campos i Carmen Borrego.
Carmen Borrego ajuda la seva família en tot el que pot | CatalunyaDiari

Carmen ha explicat que ella va haver de fer l'entrevista per no quedar malament amb la publicació, ja que era la revista de capçalera. En un primer moment José María participaria en el negoci, però després va canviar d'opinió. Per aquest motiu, ella va haver de donar la cara. Potser si rep algun premi a la Loteria de Nadal el seu petit decideixi trucar-li per telèfon, però de moment haurà d'esperar.

Carmen ha descobert que Terelu ha explicat al bloc que escriu a Lecturas una dada que està causant impacte. Les germanes juguen al mateix número des que va morir el seu pare i el compren en una administració de Màlaga. El més curiós és que ja no hi viuen, però tenen un amic que els fa el favor d'agafar sempre el mateix número.

«El meu pare va jugar el mateix número durant tota la vida. Anys després de la seva mort he aconseguit aquest número cada any gràcies al meu amic Juan Carlos Begara. Fa 18 anys que jugo i al meu pare no li va tocar, espero que almenys em toquin els premis menors», comenta la mare d'Alejandra Rubio.

Carmen Borrego i la seva sorprenent situació econòmica

Carmen ha causat un impacte en tots els seus seguidors perquè ningú sabia que el seu pare sempre feia la mateixa aposta per al 'Gordo' de Nadal. Era un home de costums i no li agradava canviar, però la superstició no li va jugar una bona passada. Segons informa Lecturas, mai va rebre cap premi, tot i que sempre apostava amb la mateixa il·lusió.

Carmen Borrego
Carmen Borrego sempre ha estat molt sincera | Mediaset

Borrego va protagonitzar un 'reality' a Telecinco que es deia Las Campos i consistia a «exposar certs aspectes de la seva vida» . Un capítol el va gravar per Nadal i va confessar que tenia una tradició a la qual no faltava mai: comprar loteria a Doña Manolita. Aquesta administració és la més famosa de tota Espanya, és a Madrid i és la que reparteix més premis.

La col·laboradora ha confessat diverses vegades que no té una situació econòmica tan esplaiada com el públic es pensa. Fent comptes creu que ha guanyat més de tres milions d'euros, però assegura que no té res estalviat. En una entrevista que va donar al Deluxe va reconèixer que no tenia més de 10.000 euros al banc.

Carmen Borrego viu de lloguer

Carmen no s'ha pogut comprar una casa i viu de lloguer en un luxós pis situat a la millor zona de Madrid. És a prop de la seva mare i de Terelu, totes tres tenen una relació molt concreta i necessitaven passar temps juntes. María Teresa Campos sí que va tenir una bona mansió, però la va haver de vendre i ara també viu en una casa llogada.

Borrego està encantada amb la seva nova vida, treballa com a tertuliana i no té tantes preocupacions. Abans era directora i estava sotmesa a més pressions, però també el sou era molt més alt. L'únic que pot fer és intentar que li toqui el 'Gordo' amb l'impactant número que sempre comprava el seu pare.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp