Paco León en un photocall con traje

Paco León deixa els fans de pedra amb el seu canvi de 'look' amb 46 anys

L'actor ha compartit a les seves xarxes socials la seva nova imatge

Paco León compleix aquest diumenge ni més ni menys que 46 anys, una edat que no aparenta de cap manera i així ho ha volgut demostrar a través de les xarxes socials, on hi ha compartit el seu canvi de 'look' radical amb motiu d'aquesta celebració. Tot i que no és la primera vegada que es realitza un canvi d'imatge d'aquest estil, segueix cridant l'atenció de tots els seus seguidors cada vegada que ho fa.

Tan sols uns minuts després que passessin les dotze de la nit de dissabte, quan l'actor va publicar en el seu compte d'Instagram una imatge del seu nou 'look' d'una forma molt sensual, després de sortir de la dutxa i tapat només amb una tovallola, acompanyada de la frase «És el meu aniversari!!!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

És el meu aniversari !!!!

Una publicació compartida de Paco Leon (@pacoleon) el

I no només ha fet servir el seu compte d'Instagram per mostrar la seva nova imatge, també ha volgut fer el mateix a Twitter però amb una foto més seriosa. Una selfie on ressalta moltíssim més el nou color de pèl que ha triat i on llueix una camisa a joc amb els seus ulls.

En ambdues xarxes socials ha rebut comentaris molt positius, a més de felicitacions d'aniversari, sobre el seu nou 'look', on pràcticament tothom li diu que li escau molt bé el canvi. A més, són molts els rostres coneguts que han volgut desitjar-li una feliç vida a l'actor. «Jajaja, felicitats crac», li ha escrit Alejandro Sanz, Eva González li ha dit «Felicitats guapo» o Rosa López qui li ha compartit les següents paraules: «Feliç aniversari el meu amor».

Però la que s'ha endut la palma ha estat la de la presentadora i actriu Elisa Mouliaá, que ha volgut dedicar-li un missatge amb un toc d'humor: «Mamma mia estàs Paco merte!!!».