La presentadora Toñi Moreno al plató de 'Viva la Vida' amb Alejandra Rubio darrere

La petició de Toñi Moreno a una amiga per trobar feina que no tothom veu bé

La col·laboradora no travessa el seu millor moment professional

Toñi Moreno a hores d'ara està presentant a Canal Sud 'Un año de tu vida' i està exercint com a entrevistadora per a la revista 'Lecturas'. No obstant això, no vol dir que es trobi travessant la seva millor etapa professional. I és que, d'una banda, ha deixat d'exercir com a presentadora a Telecinco.

D'altra, s'ha caigut de la graella el programa al capdavant del qual s'anava a posar a Telemadrid: 'La bàscula'. Precisament per aquest motiu no ha dubtat a demanar feina a una companya. Ens estem referint a Patricia Conde, a la qual ha visitat en el seu programa 'Dar cera, pulir #0' de Movistar +.

La petició de Toñi a una gran amiga

Aquest dilluns, 5 d'octubre, és quan s'ha emès a l'esmentada plataforma de pagament l'entrevista a la qual s'ha sotmès Toñi Moreno. Patricia Conde i el seu company d'espai, Ángel Martín, són els que han aconseguit que la gaditana se sent en el seu programa per a contestar a tota mena de preguntes. Com és habitual en ella, la gaditana s'ha mostrat natural, simpàtica i molt alegre. Fins i tot, ha aconseguit fer ballar al presentador.

No obstant això, amb sentit de l'humor això sí, no ha dubtat a demanar feina. Així, ha sol·licitat a Conde que 'l'endolli' a 'Movistar +', ja que en les televisions nacionals no ha tingut èxit. I és que, com hem esmentat, ha acabat ara el seu treball a Telecinco i anys enrere també es va truncar el seu pas per TVE. És més, la presentadora ha portat el seu currículum perquè puguin veure la seva trajectòria i així la plataforma no dubti en contractar-la.

A partir de les 22 hores serà quan es pugui veure l'entrevista íntegra a Toñi Moreno. Una entrevista en què possiblement acabi parlant de la seva faceta com a mare, de l'amor i dels seus projectes laborals.