La petició de Toñi Moreno a una amiga per trobar feina que no tothom veu bé

La col·laboradora no està en el seu millor moment professional

La presentadora Toñi Moreno al plató de 'Viva la Vida' amb Alejandra Rubio darrere
Toñi Moreno al plató de ''Viva la vida' | GTRES

Toñi Moreno a hores d'ara està presentant a Canal Sud 'Un año de tu vida' i està exercint com a entrevistadora per a la revista 'Lecturas'. No obstant això, no vol dir que es trobi travessant la seva millor etapa professional. I és que, d'una banda, ha deixat d'exercir com a presentadora a Telecinco.

D'altra, s'ha caigut de la graella el programa al capdavant del qual s'anava a posar a Telemadrid: 'La bàscula'. Precisament per aquest motiu no ha dubtat a demanar feina a una companya. Ens estem referint a Patricia Conde, a la qual ha visitat en el seu programa 'Dar cera, pulir #0' de Movistar +.

La petició de Toñi a una gran amiga

Aquest dilluns, 5 d'octubre, és quan s'ha emès a l'esmentada plataforma de pagament l'entrevista a la qual s'ha sotmès Toñi Moreno. Patricia Conde i el seu company d'espai, Ángel Martín, són els que han aconseguit que la gaditana se sent en el seu programa per a contestar a tota mena de preguntes. Com és habitual en ella, la gaditana s'ha mostrat natural, simpàtica i molt alegre. Fins i tot, ha aconseguit fer ballar al presentador.

No obstant això, amb sentit de l'humor això sí, no ha dubtat a demanar feina. Així, ha sol·licitat a Conde que 'l'endolli' a 'Movistar +', ja que en les televisions nacionals no ha tingut èxit. I és que, com hem esmentat, ha acabat ara el seu treball a Telecinco i anys enrere també es va truncar el seu pas per TVE. És més, la presentadora ha portat el seu currículum perquè puguin veure la seva trajectòria i així la plataforma no dubti en contractar-la.

A partir de les 22 hores serà quan es pugui veure l'entrevista íntegra a Toñi Moreno. Una entrevista en què possiblement acabi parlant de la seva faceta com a mare, de l'amor i dels seus projectes laborals.


Comentaris

envia el comentari