Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban y Miguel Marcos se besan en un bonito gesto de amor

Belén Esteban triomfa amb el seu primer vídeo de Tik Tok al costat del seu marit

S'ha convertit en un veritable fenomen
Belén Esteban i Miguel Marcos es besen en un bonic gest d'amor
Belén Esteban ha aconseguit un gran èxit amb el seu primer vídeo a Tik Tok | GTRES

En els últims temps, s'ha parlat de Belén Esteban com una joguina trencada perquè ja no aconsegueix amb les seves intervencions les xifres d'audiència d'abans. I això és una cosa que ha criticat obertament el seu major enemic i exrepresentant, Toño Sanchís.

Sembla, però, que 'la princesa del poble 'sí que segueix tenint tirada. Bona mostra d'això és que amb el seu primer vídeo a la xarxa social Tik Tok ha aconseguit un enorme èxit. Un vídeo que ha protagonitzat al costat del seu marit, Miguel Marcos.

La seva estrena a Tik Tok

Seguint les petjades d'altres famosos, com Paz Padilla, Belén Esteban s'ha obert un compte a Tik Tok, la xarxa social de moda. Precisament ha volgut inaugurar aquesta pujant un vídeo en el qual apareix ballant amb el seu espòs.

Còmplices i donant mostres de les seves habilitats amb el ball és com s'han mostrat en aquestes imatges. En elles també es pot apreciar que s'ho van passar realment en gran realitzant la gravació d'aquest primer vídeo. Tant és així que, minuts després, va compartir un altre vídeo en què apareixen ballant a ritme de 'Vente Pa'Ca', la famosa cançó de Ricky Martin.

D'aquesta manera, la col·laboradora de 'Sálvame' intentava demostrar que alguna cosa de ball va aprendre durant el seu pas pel concurs 'Más que baile'. Un espai en el qual va participar l'any 2010 i que va guanyar, tot i que consideraven que la justa vencedora hauria estat Edurne.

@beelenesteban♬ Vente Pa' Ca - Ricky Martin

Tant han agradat sengles vídeos que en poc més de 24 hores, Belén Esteban ha aconseguit tenir més de 90.000 seguidors a Tik Tok. D'aquesta manera, deixa clar que "l'està acabada" no és real. I espera seguir sumant fans, com ha exposat amb aquest missatge: «Aquest és el meu Tik Tok. Espero que us agradi, seguiu-me». Caldrà veure com segueix sorprenent els seus seguidors en aquesta plataforma i també si segueix augmentant considerablement la seva xifra de fans. La cosa promet.

@beelenesteban♬ Pegao / Me Miro y La Mire (TikTok Hit) - Omega