La notícia 'bomba' que li han donat a Paula Echevarría enmig de l'embaràs

La influencer travessa un gran moment personal i professional.

Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid

Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid | GTRES

Paula Echevarría està travessant un gran moment personal. L'exparella de David Bustamente ha decidit ampliar la família i portar un nou bebè al món amb Miguel Torres, una gran notícia que ens va anunciar fa tan sols una setmana.

El gran moment personal que travessa Paula Echevarría

La relació de Paula Echevarría i el futbolista està més que consolidada i la premsa del cor ja especula sobre un possible casament. Tenint a un fill en comú en camí, no sembla una idea desgavellada que la parella decideixi passar molt aviat per l'altar per confirmar la seva relació.

A més, la maternitat no és l'únic indici que podria haver d'un casament a la vista. Segons ha pogut comprovar 'Look' Paula Echevarría llueix des de fa sis mesos un preciós anell que podria ser de compromís.

Paula Echevarría rep una gran notícia a escala professional

En qualsevol cas, queda clar que la 'influencer' està travessant una etapa molt feliç de la seva vida en companyia de Miguel Torres. Però més enllà de la faceta personal, l'actriu també està vivint un gran moment professional. De fet, aquest passat divendres va rebre una gran notícia a escala professional. Paula Echevarría ha aparegut a la 'llista dels 100 millors influencers de 2020' de Forbes.

La popular i prestigiosa publicació nord-americana ha inclòs en la seva llista a l'espanyola, que acompanya a altres grans influencers del nostre país com Dulceida, Maria Pombo o El Rossos. L'exparella de David Bustamante s'ha convertit en una de les grans 'instagramers' del nostre país. Amb més de tres milions de seguidors en el seu perfil d'Instagram, l'actriu asturiana ha sabut colar-se al top ten espanyol.

Paula Echevarría ha volgut agrair el reconeixement de Forbes i ha compartit al seu compte d'Instagram la ressenya que fa d'ella la revista. La publicació ha rebut gairebé 25.000 m'agrades en menys de 24 hores i centenars de comentaris de seguidors que van voler felicitar la seva ídola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gràcies @forbes_es!

Una publicació compartida de ᴘᴀᴜʟᴀ ᴇᴄʜᴇᴠᴀʀʀɪᴀ (@pau_eche) el


Comentaris

envia el comentari