Lester i Marta, parella de 'La isla de las tentaciones'

Destapen 'l'obscur passat' de Lester abans d'anar a 'La Isla de las Tentaciones'

S'han revelat detalls 'complicats' del seu passat

'La Isla de las Tentaciones' està donant molt a parlar en la seva segona edició. I és que, en només diversos programes, ja han existit discussions, infidelitats i fins i tot un abandonament, que ha donat lloc a l'entrada d'una nova parella.

A tot això cal afegir que diversos concursants estan aconseguint tot el protagonisme. En concret, entre ells es troba Lester, que ha entrat al programa de Telecinco amb la seva xicota (Marta), amb la que fa onze anys que comparteix una relació. Un temps que sembla haver passat factura a la parella. És per això que no confien l'un amb l'altre i que fa que ell ja hagi arribat a dormir amb una altra noia.

Precisament l'interès que aquest jove canari desperta ha comportat que es desvelin detalls de la seva vida anterior a aquest espai. I resulten realment complicats. Es pot dir que té darrere seu un 'obscur passat'.

Una vida amb tints 'tèrbols'

El programa de Telecinco 'socialité', presentat per María Patiño, és el que ha revelat aspectes molt complicats de Lester. Pel que sembla, la seva redacció ha rebut un document on es descobreixen alguns d'aquells. Per exemple, han fet arribar una notificació oficial en què s'indica que Lester va ser detingut el gener de 2010 per «substàncies il·legals». Una detenció que li va suposar una multa de 300 euros.

No obstant això, aquí no queda tot. Pel que sembla, el jove va ser multat també el 2017 per una infracció greu relacionada amb trànsit, que no s'especifica. Fet que estaria castigat i recollit en el Codi Penal i que suposa el pagament d'una multa de 900 euros.

Les explicacions del protagonista

Davant d'aquestes dades, 'socialité' s'ha posat en contacte amb el mateix Lester perquè donés la seva versió del que ha passat. El canari ha explicat el tema de la multa de 2010 afirmant que en aquells temps va denunciar el robatori del seu DNI i que la persona que li va treure, va poder utilitzar aquest quan va ser detinguda.

D'altra banda, sobre l'esmentada sanció de trànsit ha manifestat que la desconeix completament. És més, ha exposat que no ha rebut cap mena de notificació al respecte.