Violeta Mangriñán plorant

Violeta Mangriñán s'ensorra i explica el seu problema de salut: «Em pren la vida»

L'exsupervivent ha confessat la seva recaiguda a Mtmad

Violeta Mangriñán no està passant per un bon moment. La jove fa uns dies va mostrar com li havia quedat la cara després d'haver-se sotmès a una petita intervenció on li han eliminat algunes marques de la seva cara com el forat que tenia damunt del llavi per culpa d'un pírcing.

L'exconcursant de 'Supervivientes' és molt activa en les seves xarxes socials així com en el canal de Mtmad on habitualment penja vídeos en els quals explica els aspectes més privats de la seva vida. Violeta ha trobat l'amor en Fabio, al qual va conèixer en 'Supervivents'. Precisament l'italià s'ha convertit en el seu màxim suport després de confessar que té un gran problema de salut.

La jove en alguna ocasió ha reconegut els seus problemes amb l'alimentació. En diverses ocasions Violeta ha confessat que en el passat va sofrir anorèxia i que això és una cosa que li turmenta, ja que no vol tornar a passar pel mateix. 

Violeta se sincera davant els seus seguidors

Desgraciadament l'extronista ha confessat alguna cosa que mai volia fer-ho. Violeta Mangriñán ha recaigut dels seus problemes amb l'alimentació. Ella mateixa ho ha volgut revelar, demostrant una vegada més el transparent que és amb els seus seguidors.

«Tinc un problema i el primer pas per a solucionar-lo és reconèixer-lo», ha dit en primer lloc. «Crec que mai t'acabes de curar del tot. Hi ha etapes en les quals estic millor però a vegades el cap em juga males passades», ha explicat la jove 'influencer'.

A part de tenir aquest problema, la jove mai s'ha cuidat molt la seva dieta, ja que ha abusat de menjars poc sans. Precisament aquests aliments li han arribat a recaure en aquesta malaltia que en certa manera prové per culpa de la mateixa ment. «He buscat ajuda, una psiquiatra especialitzada en TCA», ha confessat Violeta. La jove ha explicat que per culpa de menjar un dia pizza i gelat ha estat 2 o 3 dies sense menjar.

És per aquest motiu que l'exconcursant de 'Supervivientes' s'ha vist en l'obligació de demanar ajuda a un professional. «No vull escandalitzar a ningú, sóc una noia forta però aquest és el meu taló d'Aquil·les. Sempre hi ha esperança», ha resolt la jove deixant clar que vol recuperar-se.