Angela Dobrowolski i Josep Maria Mainat amb el seu fill a 'Joc de Cartes' de TV3

Revelat un nou secret de Mainat i la seva dona, que podria explicar moltes coses

Sorgeixen noves incògnites sobre el cas de l'empresari català

Continuen apareixent noves notícies sobre el cas de Josep Maria Mainat. Aquesta setmana hem sabut que Ángela Dobrowolski va intentar matar el seu marit el passat mes de juny i, a més, que no era la primera vegada que ho havia intentat.

Des de programes com ‘Sálvame’ han pogut saber més informació sobre el tema, com per exemple que ja hi havia tres denúncies per ambdues parts i per distintes raons. Segons explicava Laura Fa a Telecinco, una de les denúncies va ser per part de Mainat cap a la seva esposa perquè presumptament «el va empentar per les escales».

Dobrowoslki va denunciar el seu marit per «violència masclista»

Ara, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha fet públic que Angela Dobrowolski va denunciar en dues ocasions al seu encara marit per «violència masclista».

La primera denúncia data de mitjans de juliol, tot i que hi ha moltes contradiccions per part de la dona del productor. La causa continua oberta per un delicte de coaccions de Mainat, encara que el jutge va denegar l’ordre de protecció sol·licitada per Dobrowolski. A més, i segons avança 'Rac 1', l’alemanya va denunciar per violència masclista mentre afirmava que Mainat no la maltractava.

La segona denúncia la va interposar després del presumpte crim, aquest passat mes de setembre. La causa segueix oberta per un presumpte delicte lleu de lesions, però tampoc es va ordenar cap mena de protecció per a Dobrowoslki i la dona tampoc ho va sol·licitar. Ambdues denúncies continuen obertes i sota investigació.

La dona de Mainat explica els seus últims mesos de relació

A més, en aquesta segona denúncia ella explicava els últims mesos de relació amb Mainat. L’alemanya confessava que el seu marit s’havia intentat separar d’ella deixant-la sense la milionària fortuna. De fet, i segons va explicar ella mateixa, el seu marit va contractar vigilància privada i no la deixava estar a soles amb els fills que tenen en comú.

Així, i tal com informen els Mossos d’Esquadra, també va intentar defensar-se de l’intent d’assassinat de Josep Maria Mainat que va succeir la nit del 22 al 23 de juny. Presumptament, Dobrowoslki va punxar amb insulina al seu marit i el va deixar en coma.