Josep Maria Mainat, l'excantant de la Trinca

Josep Maria Mainat contracta seguretat privada per por que la seva dona l'intenti tornar a matar

La dona ha tornat a ser detinguda pels Mossos per segona vegada

Josep Maria Mainat, l'excantant de la Trinca i fundador de Gestmusic, va ser víctima d'un intent d'assassinat perpetrar per la seva dona. En sortir de l'hospital, Mainat va tornar a casa amb por, ja que tant ell com el seu fill creien que Angela Dobrowolski podria tornar a intentar matar-lo per no perdre part de l'herència milionària.

De fet, ja ho va intentar, subministrant-li una dosi elevada d'insulina que gairebé va provocar la seva mort. Dobrowolski va entrar fins a 13 vegades a l'habitació de Mainat per, finalment, punxar-li la insulina la nit del 22 al 23 de juny, quan ell estava adormit. Malgrat que va trucar el 112 per tenir una quartada, els Mossos segueixen sostenint la hipòtesi que ella tenia intenció d'assassinar-lo. En tornar a casa, Mainat, que encara desconfiava, va decidir contractar una persona professional en seguretat privada per tal de protegir-se de Dobrowolski.

Després de la denúncia del seu fill, la policia va detenir la dona immediatament per un presumpte delicte d'assassinat en grau de temptativa, i el jutge, posteriorment, va ordenar la seva llibertat amb càrrecs mentre la investigació procedia. El passat 21 de setembre, però, els Mossos van tornar a detenir-la, ja que, segons sembla, va aconseguir treure diners del compte de l'empresari fins a dues vegades després de falsificar xecs bancaris. 

La parella continuava vivint junta durant els fets

El més sorprenent d'aquesta història és que, segons ha informat 'El Periódico', la parella va continuar vivint junta després dels fets. La relació entre els dos estava trencada totalment, i Mainat ja tenia intenció de treure-la del seu testament —aquest és el motiu que va causar que Angela l'intentés assassinar—, però per alguna raó va seguir vivint amb ella després dels fets. Tot i això, va augmentar la vigilància a casa seva, però no va ser suficient perquè la seva dona deixés d'aprofitar-se de la situació.