El pacte de la família Obregón després de les fotos més polèmiques

La família de la biòloga ha demanat que no se la fotografiï a la platja durant les seves vacances

Ana Obregón passejant per Mallorca durant l'estiu de 2020
Ana Obregón es troba a Mallorca amb la seva família | Gtres

Sens dubte, Ana Obregón està travessant un dels pitjors moments de la seva vida i, en conseqüència, les seves fotografies i declaracions són les més buscades del moment. El fill de la presentadora moria feia més d'un mes després de dos anys lluitant contra el càncer, deixant a una Ana totalment desolada.

Després de diverses setmanes tancada a casa, la coneguda actriu ha decidit viatjar fins a l'Illa de Mallorca per fugir de la premsa i buscar tranquil·litat. Tot i que han estat comptades les ocasions en les quals se l'ha pogut veure passejar per l'illa, la veritat és que les càmeres han captat discernits passejos al costat de les seves germanes.

La família limita el contacte amb la premsa

Malgrat l'esforç d'Ana Obregón per preservar la seva intimitat, la premsa l'aguaita constantment per tal de cercar declaracions i conèixer de primera mà com es troba. És per això que la família de l'actriu ha pres la decisió de protegir-la perquè la premsa no la persegueixi ni li tregui fotos a la platja.

És per això que únicament hi fotos de l'actriu passejant pel carrer. La premsa, en un acte de respecte, ha seguit les indicacions de la família de la biòloga més coneguda d'Espanya per preservar la seva intimitat i no alterar-la després dels durs moments viscuts en els últims mesos.

Sens dubte, aquesta estan sent les pitjors vacances d'Ana Obregón, que per primera vegada en 27 anys passa un estiu lluny del seu fill Álex Lequio . Malgrat tot, l'actriu sembla començar a suportar la pèrdua del seu fill Álex gràcies al suport incondicional del seu exmarit, la seva família i els seus fans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Verano 2019. Cuando la vida era vida. #alessforever

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

Enrere han quedat aquells posats de la intèrpret de 'Ana y los 7' lluint cos a la platja i sent portada de nombroses revistes. Ara, Obregón prefereix mantenir-se al marge de la bombolla mediàtica i de tot el que això implica.


Comentaris

envia el comentari