La portada de 'Lecturas' que porta de cap tot Espanya: «És totalment fals»

La revista publicava una notícia que la mateixa protagonista ha confirmat que no és certa

La portada de la revista 'Lecturas' on asseguren que María Teresa Campos ha venut la seva mansió
Lecturas assegurava que María Teresa Campos ha venut la seva mansió de Madrid | Lecturas

La portada de 'Lecturas' d'aquesta setmana on s'anunciava que María Teresa Campos havia venut la mansió que tants maldecaps li estava donant, ha provocat la reacció de la periodista. La immobiliària encarregada de la venda ha confirmat a 'Informalia' que aquesta informació no és certa. La mansió segueix en venda.

«No s'ha venut ni s'ha signat un contracte d'arres, que és el document que garanteix que hi ha un comprador fiable amb la clara intenció de comprar-la. Hi ha gent interessada, sempre n'hi ha hagut, però cap oferta ferma fins al moment» aclareix l'agent immobiliària.

María Teresa afirma que ella mateixa hagués confirmat la notícia

La notícia donada per 'Lecturas' assegurava que la mansió que Maria Teresa Campos té a Molino de la Hoz, situat als afores de Madrid, havia estat venuda per 3,5 milions d'euros. Els 1.600 metres quadrats i 6.000 de parcel·la haurien trobat un nou amo, fent que el malson de la presentadora arribés a la seva fi.

No obstant això, per desgràcia de María Teresa, tot i que a l'espectacular mansió no li falta gent interessada en adquirir-la, sembla que no acaba de convèncer als seus visitants. Des de la immobiliària afirmen que aquest tipus de rumors «perjudiquen molt, li treuen serietat al tema». «Si s'hagués venut, jo estaria encantada i ho hauríeu sabut de seguida» afegeixen.

María Teresa Campos
María Teresa Campos s'ha pres amb humor aquesta falsa notícia | Catalunya Diari

Mentre aquesta informació corria com la pólvora, María Teresa Campos continuava amb les seves vacances a la casa que té a Màlaga. La periodista ha rebut la falsa notícia amb tranquil·litat i molt d'humor, però deixant clar que no es correspon amb la realitat i que no hi hagués estat gens malament que s'haguessin posat en contacte amb ella per contrastar la informació.

Tal com assenyalen des de 'Informalia', la mare de Terelu  va llogar un pis més petit a prop de la seva filla pensant que la mansió es vendria seguida. Però sembla que la venda no està sent tan fàcil com ella pensava i va tornar a casa seva, on romandrà fins que finalment trobi un venedor.


Comentaris

envia el comentari