Primer pla de Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas guanya i aconsegueix el que volia després de tallar amb Enrique Ponce

El gran somni de Paloma Cuevas, a punt de complir-se

Paloma Cuevas està d'enhorabona. Després de separar-se d'Enrique Ponce, sembla que professionalment li va molt bé. La dissenyadora es a punt de presentar una col·lecció de vestits de festa en col·laboració amb Rosa Clará.

El somni de Paloma Cuevas, a punt de fer-se realitat

Paloma Cuevas és una apassionada del món de la moda. L'ex d'Enrique Ponce va decidir fa uns quants mesos aliar-se amb la firma catalana, que l'ha vestit moltes vegades. Al costat de Rosa Clará, la socialité ha intentat fer un pas més enllà de l'elegància i el glamur que sempre l'han caracteritzat.

Per dur a terme la seva idea, Cuevas ha comptat amb un gran equip de professionals que ha estat al seu costat en tot moment. Per això, ha volgut donar-los el seu reconeixement a les xarxes socials posant-los noms i cognoms.

Paloma Cuevas.
Paloma Cuevas és una apassionada del món de la moda. | GTRES 

Un equip de renom

A Instagram, Paloma Cuevas ha compartit una imatge en què es veu com la posen a punt per lluir la col·lecció de festa que estarà disponible a botigues els pròxims dies.

Fotògrafs, estilistes i experts en moda han estat els seus companys de feina en aquesta creació que tanta il·lusió fa a l'andalusa. Per això, es mereixien que es reconegui el seu bon treball.

L'encarregada del maquillatge ha estat Beatriz Macalla. Una experta del món dels maquilladors amb una llarga trajectòria professional.

Ha treballat amb cares conegudes com ara Shakira o Eugenia Silva. A més, Macalla també ha estat implicada al món de la publicitat i les passarel·les.

La publicació de Paloma Cuevas a xarxes socials.
La publicació de Paloma Cuevas a xarxes socials. | CatalunyaDiari 

En la producció d'aquest nou projecte de Paloma Cuevas també hi ha participat el fotògraf Félix Valiente. El càmara destaca pels seus treballs amb editorials, models i rostres coneguts com ara Paula Echevarría, Sara Carbonero o Loles León.

Pla general de Paloma Cuevas
Coves sempre ha estat senyal de glamur i elegància. | GTRES 

A aquest grup cal sumar-li també Samuel Sanz. L'estilista de moda s'ha dedicat de ple al sector editorial, tant nacional com internacional. També ha dut a terme projectes amb diferents firmes de bellesa i ha participat en tasques de diverses celebritats.

Per completar l'equip, Paloma ha comptat amb l'ajuda de Naty Abascal i, és clar, Rosa Clará. A aquesta última li ha dedicat més d'una vegada missatges emotius a les xarxes socials. Tenen una relació molt bona i formen un gran equip.

«És un privilegi poder treballar al costat d'algú tan brillant, excepcional i única. Moltes gràcies, Rosa, perquè tot ho converteixes en màgia», va escriure la cordovesa el mes de desembre passat a Instagram.

Un petit avenç del treball de Paloma Cuevas

Precisament en aquesta plataforma, Paloma Cuevas ha anat compartint pinzellades de la col·lecció sota l'etiqueta: #PalomaCuevasxRosaClara2022.

Fa uns mesos, Cuevas compartia unes imatges on s'apreciava col·locat en un maniquí un bonic vestit de color plata, que forma part de la seva col·laboració amb la firma catalana.

Aquesta vestimenta lluïa espectacular. S'hi notava l'afecte que del treball perquè no es deixava cap detall a l'atzar. Amb pedreria tant a la zona del coll com a la cintura, aquest vestit es convertia en les delícies dels seguidors de la socialité andalusa.

Molts dels seus fans asseguraven que estaven ansiosos per veure la nova col·lecció. Afortunadament, durant els pròxims dies ja la podran gaudir. El somni de l'ex d'Enrique Ponce està a punt de complir-se.