Primer pla d'Alba Carrillo

Fonsi Nieto o Santi Burgoa: Alba Carrillo neda entre dues aigües i no es tanca a l'amor

Alba Carrillo té diversos fronts oberts a l'amor

Ara que Fonsi Nieto i Marta Castro han anunciat la seva separació, no podem descartar un possible apropament entre el cantant i la seva ex, Alba Carrillo.

L'exparella ha demostrat portar-se força bé malgrat les circumstàncies. Així, la model estava molt emocionada per poder assistir al bateig del primer fill del matrimoni just fa un any.

«Quina sort de vida, el temps ho posa tot al seu lloc. Gràcies, Fonsi Nieto», compartia a les seves xarxes socials Carrillo. Mentre que Marta, encara dona de Fonsi, també deixava entreveure la seva bona relació.

Fonsi Nieto i Marta Castro.
Fonsi Nieto i Marta Castro posen punt final al seu amor després de cinc anys de matrimoni. | Europa Press 

«La relació amb ella és estupenda, al final som família. És l'ex de Fonsi, mare del meu fill i tenim una relació cordial», confirmava l'empresària. «No és una relació d'amistat com la que tinc amb les meves amigues, però en parlem».

A més, Lucas, el fill que Alba Carrillo i Fonsi Nieto tenen en comú, està encantat amb el seu germà per part de pare, de tot just dos anyets. «Per ell és com una joguina, el té encantant. És el millor desenllaç».

Curiosament, ara que la parella anunciava de manera inesperada la seva ruptura, sembla que el nen és qui té les coses més clares.

Alba Carrillo vol tenir un altre fill
Alba Carrillo no tanca les portes a una reconciliació. | GTRES 

«Després de més de 9 anys de respecte i amor, tant Fonsi com jo us anunciem la nostra separació», publicaven a les xarxes socials. «Es tracta d'una decisió mútua, des del mateix respecte i amor amb què formem la nostra família».

«Els nostres camins se separen, però l'amor cap al més important, el nostre fill, ens mantindrà units». Alba Carrillo es mostrava força sorpresa amb la notícia, igual que la resta de l'entorn proper al matrimoni.

«No en tenia ni idea i he anat força vegades a casa seva amb el nen», assegurava. El seu fill, conscient que els pares tenen el camí lliure per reconciliar-se, no ha dubtat a pronunciar-s'hi.

Alba Carrillo no es tanca a la possibilitat d'una reconciliació

A més d'allargar la mà al seu ex, Alba Carrillo confessava a 'Ya es mediodía' la petició que li havia fet el nen. Una petició una mica desgavellada amb què ella no sembla estar gaire d'acord.

«On hi va haver foc... Jo no em tanco a res», començava dient. «El meu fill vol que tornem, però intentaré que no», aclaria sobre la possibilitat d'una reconciliació.

«He parlat amb ells i he fet un petó a tots dos, Fonsi Nieto té tot el meu afecte, la meva ajuda i tot el que necessiti», revelava.

Santi Burgoa i Alba Carrillo.
També existix la possibilitat que Alba Carrillo i Santi Burgoa puguin tornar. | Xarxes socials 

Assenyalava que estaria sempre allà «per fomentar la unió del seu fill amb el seu germà Hugo». «Intentarem que els germans es vegin més enllà de tots els papers».

Però aquest no és l'únic front obert que té Alba Carrillo a l'amor, ja que també es considera la possibilitat de la seva reconciliació amb Santi Burgoa. Aquesta mateixa setmana es publicaven unes imatges en què la model i el periodista tenien una cita, potser per posar solució als seus problemes.

«No em tanco a una reconciliació», reconeixia Alba posant sobre la taula la possibilitat de tornar amb el presentador.

La model Alba Carrillo posant de braços plegats i somrient a un photocall
Alba Carrillo s'obre a l'amor i es deixa estimar. | GTRES 

«No sé què passarà amb la meva vida, no hi ha res tancat», afegia Alba Carrillo. «Ara mateix estic soltera, però no et puc dir què passarà amb la meva vida, perquè jo em deixo estimar», aclaria sobre el seu estat sentimental.

«L'estimo molt, he continuat quedant amb ell, ha vingut a casa meva, ha estat amb el meu fill», explicava. «Però tenim uns problemes estructurals, jo vull ser mare i aquest tipus de coses, aleshores queden certs assumptes».

«Per mi ho té tot, és maquíssim, és superprofessional i sap escriure correctament», deia sobre Santi, que sembla que no es pot treure del cap.