Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

L'altra mare de Rocío Flores dona la cara en el seu pitjor moment

Olga Moreno ha deixat clar que sempre donarà suport a Rocío Flores

Rocío Flores va quedar completament destrossada després de les últimes declaracions de Rociíto, que va aparèixer a 'El Programa de Ana Rosa'  per a demanar que es deixés de parlar de la seva filla.

«Parlar d'aquest tema l'únic que fa és generar dolor. Crec que ha arribat el moment de deixar de parlar de la meva filla», deia Rocío Carrasco

«Tornar a narrar el que ja he explicat, tornar a dir el que ja he dit amb tot el dolor del meu cor, això l'únic que genera és mal. A mi em mata, i a ella li genera dolor», sentenciava. «Deixarem de parlar de la Rocío i continuarem explicant l'altra part de la meva vida», demanava.

Rocío Flores plorant
Rocío Flores no suporta més la pressió | Telecinco

No obstant això, també va deixar clar que els intents de manipulació de la jove ja no li fan efecte. «No ha cessat mai de faltar-li al respecte. A això em refereixo, que l'ésser sempre hi és», lamentava.

A més, va acusar la seva filla de fer mal gratuïtament. «Sap que és mentida i em fa mal. I si a ella no li importa que em dolgui, de què em serveix a mi? Arribem a uns límits que dius: "davant d'això, què faig?"»

Carrasco va assegurar que les vivències de Rocío Flores estaven reflectides «en un atestat de la Guàrdia Civil, en un informe psicosocial i en un informe del jutjat de menors que la va condemnar».

Una manera bastant contundent de tornar a situar el focus sobre ella i que fa evident la manipulació a què està sotmesa la jove.

«Si vol parlar, que tregui els documents. Les seves vivències estan en tres papers, aquelles on se suposa que jo era la pitjor persona del món i per això em denunciava a mi», deia Rociíto instant la seva filla.

David i Rocío Flores caminant pel carrer
En plena guerra familiar, David i Rocío Flores estan més units que mai | Europa Press

«Si les vol tornar a explicar, que tregui els tres informes. No li portarà gaire temps, són tres papers».

«És que és el mateix de sempre», es lamentava Carrasco. «Està manipulada, abduïda... Ho he viscut durant vint anys». Rocío Flores, per la seva banda, es va mostrar totalment devastada després d'escoltar aquestes paraules.

Olga Moreno, inseparable de Rocío Flores després de les últimes polèmiques

Rocío Flores assegurava que havia tocat fons, i just per això es refugiava en qui considera la seva veritable mare, Olga Moreno. «No esperava res diferent. M'hauria agradat que em deixés al marge des del documental», comentava sobre això.

«El que està fet, està fet. Ara ja és tard, i la porta continuarà tancada. Tinc molt present que no hi haurà reconciliació», tancava descartant qualsevol possibilitat de reconciliar-se amb Rociíto.

«Estic cansada de plorar. Em veig sotmesa a molta pressió, i necessito temps per a recompondre'm i pensar en la meva salut».

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Olga Moreno
Olga Moreno s'ha convertit en el màxim suport de Rocío Flores | Catalunya Diari

I una bona manera de deixar clar que seguirà al costat de la seva gent és mostrar el gran afecte que sent per Olga Moreno. Un revés per a Carrasco, que sent el rebuig de la seva filla amb més força que mai.

Per la seva banda, Olga no se separa dels seus nens. Sobretot de Rocío Flores, que travessa una etapa molt complicada. «Parlem cada dia. Estic molt pendent d'ella. Qui la coneix, sap que té un cor molt gran», deia sobre la jove.

De fet, va entrar via telefònica a 'El programa de Ana Rosa' per a mostrar-li suport. «Només vull dir que la Rocío no es mereix això. Fa vint-i-dos anys que estem juntes, i totes dues sabem el que ha passat i el que hem patit», va assegurar.