Mario Vaquerizo mirant a càmera.

El gran dolor que persegueix Mario Vaquerizo des de fa 18 anys

El marit d'Alaska va patir la terrible pèrdua d'un ésser estimat

Mario Vaquerizo és un reflex fidel de l'espontaneïtat més pura. Una persona apassionada, xerraire i extravertida capaç d'entretenir-nos durant hores gràcies a les seves divertides converses.

Les seves aportacions infinites al món de l'espectacle, la música i la televisió sempre han estat marcades per aquest caràcter tan alegre, vital i positiu, que marca la seva essència i el defineix com a persona.

Potser per aquesta actitud que l'ha acompanyat des de sempre, Mario Vaquerizo ha pogut superar moments molt difícils que han marcat la seva existència. I és que la seva vida no ha estat fàcil. Ni de bon tros.

Primer, a causa de la dura infància que va viure després de ser víctima d'assetjament escolar quan només era un nen. «Van arribar a tirar-me pedres i a dir-me 'maricón' perquè preferia llegir la Super Pop en lloc de jugar a futbol», explicava el cantant en una entrevista a la revista Jaleos.

Segon, a conseqüència d'una dura tragèdia que ha hagut d'enfrontar i que ha suposat la pèrdua d'una de les persones més importants a la seva vida. La del seu germà gran, Ángel Vaquerizo, mort fa divuit anys en un terrible accident de trànsit.

La trista pèrdua que Mario Vaquerizo suporta des de fa 18 anys

El 8 d'agost del 2004 la vida de Mario feia un gir radical de la nit al dia. Aquell dia tan fatídic, el seu germà moria amb només 32 anys en un tràgic accident de moto.

Imatge de Mario Vaquerizo.
Mario Vaquerizo va passar-se molts anys sense somriure pel xoc de perdre el seu germà. | Arxiu
 

El marit d'Alaska s'assabentava de la terrible notícia mentre era a centenars de quilòmetres de distància de la família. En aquell moment estava de viatge a Màlaga, on s'havia desplaçat per oferir un concert al costat de Fangoria.

«Se'n va anar, però se'n va anar d'una manera molt sobtada. Jo estava viatjant de Benicàssim a Màlaga, perquè actuava amb Fangoria, i de sobte sona el telèfon. Olvido em diu que li ha dit Martita que Angelito ha tingut un accident…», explicava ja fa uns quants anys al programa En la tuya o en la mía, el programa presentat per Bertín Osborne a La 1.

Ángel Vaquerizo, sempre a la memòria dels seus germans Marta i Mario

Durant l'entrevista realitzada el 2015, Vaquerizo es mostrava molt dolgut per una pèrdua que segueix molt present a la seva vida malgrat el pas del temps. Aquell moment continua gravat a la seva memòria i a la de tota la seva família.

«Trobo molt a faltar el meu germà, Angelito. Ell anava amb moto i una ambulància se li va tirar a sobre. Jo era a Màlaga i m'ho van dir quan vam arribar a casa dels meus pares, a Madrid. La pitjor putada va ser que era el moment en què millor estava la meva família», se sincerava el madrileny onze anys després del succés.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska.
Alaska també porta el seu cunyat, Ángel Vaquerizo, al cor. | Europa Press
 

«Va ser un moment duríssim per a tota la família i Mario va estar molts anys sense somriure», assenyalava Alaska per confirmar com va afectar aquesta mort al seu marit.

Afortunadament, Mario ha aconseguit superar-ho i ha tornat a ser feliç amb el record del seu germà sempre present a la seva memòria i el seu cor.

Tant el cantant com la seva germana aprofiten qualsevol ocasió per recordar-lo i homenatjar el seu estimat Angelito a través de les xarxes socials.

«M'encanta aquesta foto. És a casa de l'àvia Luisa, ben guapos els tres germans i llestos per anar al casament de la tia Elena i l'oncle Jorge. La gateta es deia Susana», escrivia Marta Vaquerizo fa gairebé un any al seu compte d'Instagram.