Primer pla de Carla Vigo

Carla Vigo mostra la seva veritable cara i deixa la reina Letícia impactada

Carla Vigo ha sorprès amb els seus dots interpretatius

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, continua despuntant amb la seva faceta d'actriu. De fet, sembla que Josele Román, el seu professor d'interpretació, només hi té bones paraules.

«Ho està fent molt bé», opinava sobre els avenços de la jove. L'actriu, de 75 anys, pot presumir d'una llarga i fructífera carrera, i assegura que veu Carla «constant, entusiasmada i amb moltes ganes de treballar».

A més, argumentava que «es fica molt dins dels seus personatges, fa una cara de dolenta que impressiona». «La noia té un gran futur en aquesta professió, denota entusiasme i bones maneres».

Carla Vigo
Carla Vigo ha parlat dels seus avantatges pel seu parentiu amb la família reial. | Europa Press 

De mica en mica, Vigo va complint els seus objectius. Fa poc també va donar un canvi dràstic a la seva vida.

La jove començava una dieta estricta amb l'objectiu d'aprimar-se. Encara que també advertia els seus seguidors: «No feu cap dieta en general sense que un professional us doni una pauta».

Ella es posava en mans d'una empresa que promet ajudar a «equilibrar el seu cos, ment i ésser per aconseguir el benestar que busca». Tot plegat amb l'objectiu d'assolir un estat òptim de salut i energia vital.

Les situacions incòmodes a què s'ha d'enfrontar Carla Vigo

Durant tot el llarg de la seva vida, Carla ha rebut crítiques molt dures pel seu aspecte físic. Tot i així, ella mai s'ha deixat vèncer pels comentaris.

De fet, li han arribat a dedicar paraules tan despectives com que «amb aquest cos no es pot permetre els vestits que es posa». Sense deixar-se acovardir, la filla d'Érika Ortiz sempre ha plantat cara als seus detractors.

«Amb aquestes paraules creeu inseguretats que potser una persona no tenia. Em veia una deessa amb aquest vestit i a qui no li agradi que miri cap a un altre costat», els retreia. «Aquesta mena de coses són molt delicades», advertia molesta.

En els últims mesos, Carla ha optat per allunyar-se del focus mediàtic i mantenir-se en un segon pla, tal com li recomanava Letícia.

Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo
Carla Vigo ha rebut nombrosos tocs d'atenció per part de la reina Letícia. | GTRES 

Des d'un primer moment, la reina mostrava «la seva disconformitat amb tot allò que estava fent i li va dir que s'estava equivocant».

L'any passat, la jove va protagonitzar més d'un escàndol que esquitxava també la família reial.

Per això, la dona del rei Felip estava molt preocupada, ja que creia que a Carla «l'aconsellaven malament i que se n'estaven aprofitant».

A més, li deia que «si realment volia ser actriu, aquest no era el camí». Per sort, Carla aconseguia remuntar i se centrava en el somni d'actuar. Així, s'estrenava a l'espectacle de 'Yerma', de Rafael Amargo.

La jove ha lluitat molt per demostrar que no és només la neboda de la reina, encara que moltes vegades li toca viure situacions molt incòmodes.

«Avui vull explicar una experiència que vaig tenir ahir i que va ser força incòmoda», compartia fa poc amb els seus seguidors.

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, posant somrient a un 'photocall' amb un vestit vermell
Carla Vigo ja ha esdevingut una veritable 'celebrity'. | Gtres 

«Estava fent un beure amb uns amics. En sortir del lloc, una dona va començar a fer-me preguntes del tipus: 'tu surts a la tele i ets la neboda de...', coses així», explicava.

D'aquesta manera, ella assegurava que no té «cap problema si algú vol una foto o parlar amb mi, però hi ha situacions que són una mica incòmodes».

Carla deixava clar que no encaixa del tot bé aquesta mena de faltes de respecte, i més quan vol desconnectar amb els amics.