Muntatge de Paloma Cuevas amb Enrique Ponce

Paloma Cuevas consuma la venjança perfecta contra Enrique Ponce

Paloma Cuevas, protagonista per la darrera informació del torero

Després d'unes setmanes en què els protagonistes indiscutibles de la premsa rosa eren Enrique Ponce i Ana Soria, Paloma Cuevas és ara la reina dels titulars. I això que l'empresària no ha donat cap mena de declaració. O, si més no, això és el que a priori sembla.

Ponce i Ana Soria fan protagonista Paloma Cuevas

El torero es convertia en l'home del moment en rumorejar-se la seva tornada a les places. Després de retirar-se 'temporalment' el juny de l'any passat, no se l'ha tornat a veure en una plaça de bous, per la qual cosa la incertesa era màxima.

Aquest cap de setmana seria el dia triat per tornar. I el lloc no podia ser cap altre que Mèxic, on acompanyat per un bon amic seu, Ponce gaudiria d'una tarda inoblidable. «Allà el valoren molt», anunciaven diversos mitjans de comunicació.

Enrique Ponce torejant
Enrique Ponce hauria decidit fer una gira de comiat per l'estranger | Europa Press

Enrique faria una gira, primer per l'estranger i després per Espanya per dir adeu per sempre a la seva professió. Però, sorprenentment, en les últimes hores tot ha fet un gir de 180 graus i s'ha confirmat que tot és mentida. I encara que aquesta decisió, per molt estrany que sembli, ha fet protagonista Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas, culpable?

Amb la gira suposadament ja preparada, es va arribar a afirmar que el torero hauria necessitat el beneplàcit de Paloma per estar, durant més de dues setmanes, lluny de les seves filles.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce hauria necessitat el beneplàcit de Paloma Cuevas per fer la gira a l'estranger | GTRES

Una reunió de l'exmatrimoni que, segons els rumors, no hauria fet gens de gràcia a Ana Soria. Amb el silenci com a resposta per part de la jove, així com del torero, finalment s'ha confirmat que no ha existit cap pla perquè Ponce es retiri de les places.

Paloma Cuevas culmina la seva venjança

Com que és un tema d'Enrique Ponce, qui ha guardat silenci des del començament dels rumors ha estat Paloma Cuevas. Però la cosa ha canviat en saber-se públicament tota la veritat.

Paloma Cuevas culmina la seva venjança amb Enrique Ponce, en gaudir de la portada que la revista 'Semana' va publicar dimecres passat. I és que s'hi confirma que entre Enrique Ponce i Ana Soria, les coses no van bé.

«Ponce i Ana Soria, més distanciats que mai», titula la revista. Una afirmació que ha trencat els esquemes dels quals pensaven que tot en aquesta relació anava vent en popa.

Parla la família d'Ana Soria

D'altra banda, segons l'opinió dels familiars d'Ana Soria, la revista ha confirmat que no hi ha cap crisi, però sí un canvi estrany a la relació. «Asseguren que no hi ha crisi, sí que els crida l'atenció el canvi que ha fet la seva relació els últims mesos», explica 'Semana'.

El més estrany de tot, segons els familiars, és que la parella ha passat de passar tot el dia junta, a viure completament separada. «Estan atenent els seus compromisos respectius», conclouen.

Els plans frustrats de Ponce i Ana Soria

Bolcada a la seva faceta com a empresària, Paloma Cuevas gaudeix actualment del seu propi negoci de mobiliari infantil. «He optat per ser feliç», confessava fa unes quantes setmanes a la revista 'Lecturas'.

Mentrestant, a la vida d'Enrique Ponce i Ana Soria, tot s'ensorra. El torero es va mudar a Almeria per estar més a prop de la seva noia, per la qual cosa van trigar poc a viure junts.

Van prendre la decisió, a més, de deixar de banda les xarxes socials i que tant agradaven a Ana. Però ara res d'això serveix. Només queda esperar que algun dels dos doni la cara i confirmi o desmenteixi la notícia més cridanera de les darreres setmanes.