Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo anomena al pare real dels fills de Rocío Jurado

La col·laboradora de Telecinco dóna al clau una vegada més

Paloma García-Pelayo és una de les periodistes del cor que està més informada a l'hora d'asseure's en un plató i explicar les intimitats dels famosos del nostre país.

Paloma García-Pelayo ha estat assídua en els especials de Telecincosobre les dues docuseries que ha protagonitzat Rociíto, des que va trencar el seu silenci a Telecincocap al març del 2021.

En aquesta última, la periodista sempre està peu del canó i les seves intervencions provoquen cert nerviosisme a la família mediàtica de Rociíto. Un clan que ha estat atacat per la madrilenya després que aquesta trenqués el silenci després de molts anys de mentides i calúmnies cap a la seva persona.

Paloma García-Pelayo posa el focus al pare real dels fills de Jurado

En aquesta segona docuserie, En el nombre de Rocío, gran part dels capítols emesos fins al moment han parlat sobre un protagonista declarat.

Primer pla de Paloma García-Pelayo
Paloma García-Pelayo maneja excel·lent informació sobre els famosos del nostre país | Mediaset

Parlem d'algú que va fer patir 'la Jurado' els últims anys de la seva vida, com ha estat el que va ser torero, José Ortega Cano.

La veritat és que Rociíto no ha callat. Ha explicat la realitat d'un matrimoni que deixava molt a desitjar, especialment pel que fa al tracte que donava José Ortega Cano a la seva dona.

Amb tot, Rociíto no ha deixat indiferent ningú. En una de les seves intervencions, fa unes setmanes, assegurava que el matrimoni de la seva mare amb el destre andalús va ser semblant al que va viure amb Antonio David Flores Rocío.

Segons la gran protagonista la docusèrie, la xipionera no va ser feliç amb el seu segon marit com feia veure de cara a la galeria. De fet, segons la madrilenya, Jurado sempre va estar enamorada de Pedro Carrasco, del qual va separar quan només era una nena la dona de Fidel Albiac.

La periodista de Telecinco corrobora la versió de Carrasco

Fins i tot el mateix Ortega Cano va explicar que, de vegades, no s'havia portat adequadament amb la seva dona. A més, Rociíto va destapar que discutien freqüentment i que fins i tot van arribar a pensar a divorciar-se, però la malaltia que li va sobrevenir a Rocío Jurado va frenar en sec les intencions de la xipionera.

Paloma García-Pelayo va ser testimoni de les paraules de Rocío en què afirmava que el comportament d'Ortega era inadequat. I que la seva suposada addicció a l'alcohol la utilitzava de vegades per tractar de manera poc digna 'la més gran'.

En un moment donat, Paloma García-Pelayo ha intentat posar una mica més de llum en tot aquest assumpte i ha donat la raó a Rociíto.

«No li agradava el comportament que tenia Ortega Cano, no li agradava l'ús que feia de la casa. No li agradaven els amics i les amigues que convidava», explicava Paloma fa uns dies en un dels especials d' En el nombre de Rocío.

Rociíto i Ortega Cano
Ortega Cano, protagonista involuntari del darrer episodi del documental | TELECINCO - GTRES

El que «la família coneixia perfectament» d'Ortega Cano

García-Pelayo dóna valor al testimoni de la madrilenya i confirmava la versió que va donar aquesta sobre que la seva mare va posar els papers del divorci davant del marit. Però el cop de mala sort que finalment posaria fi a la seva vida, va evitar que se separessin.

Coloma també corrobora que Ortega Cano, quan Rocío Jurado es trobava a Houston tractant-se del càncer, es quedava adormit a la sala d'espera. Amb tot, la seva imatge era força lamentable.

Sobre les discussions que es van succeir a la casa familiar de La Moraleja, García-Pelayo afirmava que «la família coneixia perfectament els darrers anys en què hi havia conflictes que eren molt important, i molt sonors».

Així sentenciava la periodista del cor sobre els diferents problemes de parella que li provocaven seriosos maldecaps a la xipionera.