Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Raquel Bollo.

Raquel Bollo sap que necessita ajuda, però no la deixarà apropar-se

Raquel Bollo és conscient que el tema no està bé

Raquel Bollo sempre s'ha mostrat una clara defensora del clan dels Pantoja, amb qui té molt bona relació. Va ser una de les primeres a ser-hi quan Kiko Rivera va patir el vessament cerebral i va anar a Sálvame Deluxe a explicar-ho amb delicadesa i sense cap drap brut.

La seva amistat també és molt bona amb Anabel Pantoja, encara que aquesta li va fer un afront que tardarà a perdonar: la seva absència al bateig de la seva neta Jimena, filla d'Alma. Va confirmar la seva assistència, però pocs dies abans li va trucar per explicar que no podia anar a causa d'un compromís laboral que encara no sabem quin va ser.

Això va enfadar molt Raquel Bollo i Alma, que va assegurar que ella també tenia vida, però que feia el possible per estar-hi sempre que Anabel li ho demanés: per exemple, al casament amb Omar Sánchez. Tot i això, la col·laboradora no va assistir a un dels dies més importants de Raquel Bollo.

Raquel Bollo sap que la situació no està bé a la família dels Pantoja

Malgrat tot, Raquel Bollo continua amb la seva amistat cap endavant i està preocupada per la situació de la família Pantoja. Isa Pantoja i Kiko Rivera en una guerra mediàtica a causa dels diners, el cantant en repòs a causa del vessament que va patir, Isabel Pantoja sense veure el seu fill després de tot el que va passar i Anabel intenta unir totes les peces d'una família que cada cop demostra estar més trencada.

Ara ha estat la dissenyadora qui ha defensat de la seva tieta, unes paraules que han provocat la preocupació de Raquel Bollo. Sap que ha arribat al límit, i així ho ha expressat en un comunicat per tot allò que s'ha dit darrerament sobre la seva tieta.

«Ja toca mirar-nos en un mirall», així començava l'amiga de Raquel Bollo les seves paraules en què convidava a reflexionar tothom que ho llegís, especialment a la premsa. Aquestes frases anaven dirigides a tots aquells mitjans que pregunten per la seva tieta. «Toca posar-nos a pensar si mereix i compensa tot allò que és parlar o explicar coses d'aquesta persona». Així convidava a la reflexió, perquè estava farta d'allò que feien i deien.

Raquel Bollo preocupada per la seva amiga

Des que Anabel va sortir de Supervivientes, no ha fet gaires aparicions als diferents platós de televisió. Ha acudit a La isla de las tentaciones com a mera col·laboradora i a parlar del programa, no de la seva vida. En tot aquest temps, només ha concedit una entrevista a Sálvame, en què va aclarir certs punts que per a ella eren importants.

Centrada en la seva faceta de dissenyadora i 'influencer', a la neboda d'Isabel Pantoja li queda poc de temps als platós i focus mediàtics. Tot i això, està atenta a allò que es diu sobre els seus i així ho va voler expressar.

El comunicat continua explicant que als mitjans de comunicació els «compensa perquè ven, fa audiència, interessa i paguen». Tanmateix, planteja diverses preguntes: «I el mal? I les conseqüències? On és ara la protecció per a una persona de la qual, sense parlar, sense participar i sense cobrar, es parla diàriament? Mentides i tot el que sigui».

Expressava en clara defensa de la seva tieta Isabel Pantoja, de què tant es parla, però de la qual també hi ha menys notícies. «A mi em fa molta por en què ens estem convertint». A més, ha expressat que no comprèn com «ella continua dreta, aguantant», atès que «és insuportable».

Així, demana als mitjans i a totes les persones que parlen de la cantant que es posin al seu lloc: «Que parlin de vosaltres cada dia. D'amics, no amics, gent, que inventin, que expliquin la vostra intimitat. És per tornar-se boig», va sentenciar.