Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rafa Nadal.

La foto del fill de Rafa Nadal que Xisca Perelló ja no pot amagar

Publiquen la primera fotografia del fill de Nadal i Xisca

Rafael Nadal i Xisca Perelló estaven pletòrics després de veure néixer el seu primer fill, Rafa Jr, el 8 d'octubre passat.

Després que Xisca hagués d'ingressar en un centre privat per complicacions a la recta final del seu embaràs, tot es va quedar en un ensurt. Rafa Nadal va veure com naixia el seu primer fill fruit de l'amor que sent per la dona de la seva vida.

Tot ha estat felicitat pel matrimoni, que sempre ha estat molt unit malgrat els esdeveniments viscuts abans del part, que finalment va tenir lloc d'una manera satisfactòria.

Rafa Nadal estava feliç i encara més Xisca Perelló, que va veure com arribava al món el seu petit i ho feia en les millors condicions.

Surten a la llum les fotos que tots esperaven del fill de Rafa Nadal i Xisca

A les últimes hores, hem conegut per fi, i a través de diverses imatges, el fill de Rafa Nadal i Xisca Perelló.

Molts seguidors del tennista volien conèixer d'una vegada per totes el bebè, que, de moment, s'havia mantingut a l'ombra per desig dels seus pares.

Però durant aquest mes que ha passat des que va néixer el petit els paparazzis han volgut immortalitzar Rafa Nadal i Xisca Perelló amb el seu primer fill.

Rafa Nadal i Xisca Perello
El posat de Rafa Nadal és força revelador. | GTRES
 

Els ha costat molt, però finalment han aconseguit fotografiar-los plegats. En aquest cas, ha estat la revista Semana qui ha donat l'exclusiva de les primeres fotografies del fill del matrimoni.

El bebè de Xisca i Nadal, a la portada d'una coneguda revista del cor

Aquest dimecres 9 de novembre, la revista Semana ha sortit amb dues imatges de Xisca i Nadal a la portada. Tots dos apareixen agafant en braços el seu petit Rafa.

Sembla que estan passejant per un parc i tot fa indicar que ha estat fa uns dies el moment en què han fotografiat el matrimoni amb el bebè.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
El matrimoni està d'enhorabona. | Europa Press
 

Nadal, que veiem en una de les imatges com agafa el seu fill amb tot l'afecte del món, fa un parell de setmanes que és fora de Porto Cristo.

El de Manacor va viatjar a París per disputar el Máster 1000 de París-Bercy, que no va ser benèvol amb ell, ja que d'entrada ja va caure.

A la fotografia en què apareix Xisca a la portada veiem la mallorquina lluint un vestit llarg força estiuenc. I mostrant molt d'afecte cap al seu fill, que és la preferència més gran de la jove en aquests moments.

Nadal, trist després de separar-se del seu bebè

Per desgràcia, en els últims dies, Rafa ha hagut de desplaçar-se fora de la casa familiar per motius professionals. I els pròxims dies haurà de creuar l'Atlàntic per disputar diversos partits d'exhibició.

Primer pla de Rafa Nadal plorant en públic
Rafa Nadal ha hagut de separar-se del nen. | Europa Press
 

Això és una cosa que entristeix molt Xisca Perelló. A més, no sabem com s'haurà pres que hagin sortit a la llum aquestes imatges un mes després del naixement del seu fill.

Per ara, hi ha hagut poques reaccions després del naixement de Rafa Jr. Només Rafa Nadal en un breu missatge de Twitter explicava que tots estaven bé després del naixement del petit.

A més, en una roda de premsa prèvia al seu debut a París també es referia breument a què vol dir ser pare. I a l'escassa comunicació que havia mantingut amb el seu fill a causa dels pocs dies de vida que té el nen.

La veritat és que l'estat de felicitat que viu el matrimoni és notori. I segur que Rafa troba a faltar el seu bebè durant aquestes setmanes que no és a casa. Tot i que, com ha explicat últimament el mateix tennista, sí que l'està veient a través de videotrucades, una cosa que fa molt feliç al balear.