Fotomuntatge de Shakira i Piqué amb els fills.

Gir inesperat en l'acord entre Shakira i Gerard Piqué: els fills prenen una decisió

Els fills de la parella no estarien d'acord amb la decisió que han pres els seus pares

En les últimes hores qui fou la parella més mediàtica del panorama català ha tornat a llançar un nou comunicat. I és que des del passat juny, en què Shakira comunicava la seva separació de Gerard Piqué, cap dels dos s'havia tornat a pronunciar públicament sobre la fi de la seva relació.

Tanmateix, ara, després de trobades secretes, reunions i molts rumors, sembla que per fi s'han posat d'acord pel que fa a la custòdia dels seus dos fills en comú.

Però, també ara, en les últimes hores, sembla que els ha sortit un contratemps amb què no comptaven i que podria capgirar-ho tot.

Gerard Piqué i Shakira
Finalment, Shakira i Piqué han arribat a un acord per la custòdia dels seus fills. | EP

Milan i Sasha no volen marxar de Barcelona

Un dels rumors que circulava amb més força sembla que finalment s'ha confirmat. Gerard Piqué ha accedit a la petició de l'artista d'endur-se els seus fills, Milan, de 9 anys, i Sasha, de 7, a Miami, una cosa que feia temps que li demanava al pare dels nens.

La cantant colombiana al·legava que a Barcelona, on residia des que va començar la seva relació amb el blaugrana, no podia dur una vida normal a causa de la pressió mediàtica. A més, també volia ser més a prop de la seva família en uns moments molt durs per ella.

No obstant això, ara tot acaba de fer un gir inesperat. I és que, segons sembla, els dos petits li haurien comunicat a la seva mare que no volen abandonar Barcelona, la ciutat que els ha vist néixer i créixer.

Tanmateix, Shakira els ho ha deixat molt clar: la decisió ja està presa. L'acord a què han arribat Gerard Piqué i la de Barranquilla implica que el futbolista viatgi fins als Estats Units deu dies al mes per gaudir dels seus fills mentre ella resideix permanentment amb ells a Miami.

Una decisió que al català li ha costat molt de prendre. I així ho reflectien també les seves paraules aquest dissabte al camp del Barça, després de jugar el seu últim partit. «A vegades estimar és deixar marxar», deia acomiadant-se de l'afició blaugrana.