Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Xisca Perelló.

Xisca Perelló, espantada en saber que el problema del seu bebè no se solucionarà

Xisca Perelló ha fet tot el que ha pogut

Xisca Perelló és una de les figures més respectades de la crònica social i s'ha guanyat a pols gaudir d'una posició tan privilegiada. Ha lluitat molt per estar lluny del focus mediàtic, però és inevitable que cridi l'atenció de determinats mitjans. Els fotògrafs no han parat fins a aconseguir una foto del bebè i han provocat un problema que no se solucionarà mai.

Xisca Perelló coneix perfectament com funciona la televisió, per això ha amagat el fill tot el que ha pogut. Vol que el nen tingui una vida normal, així que ha decidit treure'l de casa i és aquí quan ha comès l'error. No ha tingut prou precaució: hi havia un paparazzi amagat i ha fet una foto de la qual tothom parla.

Xisca està espantada perquè sap que el fenomen només acaba de començar, els mitjans tenen gana i no pararan. El problema del seu nen és la fama: ha estat popular abans de néixer, probablement és un dels bebès més desitjats. Rafa Nadal és un personatge molt estimat i tots volien que la seva dona es quedés embarassada.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Rafa Nadal i Xisca Perelló estan molt enamorats. | Europa Press

Xisca en cap moment s'ha aprofitat de la popularitat del seu marit, ben al contrari, és una de les famoses més discretes d'Espanya. Tampoc no és una simple «dona de». Està al capdavant de diverses empreses d'èxit i té una ment privilegiada que no desaprofita. No obstant això, el millor de tot és que sempre tracta els periodistes amb un profund respecte, tot i mantenir les distàncies.

Perelló va tenir un embaràs complicat: de fet, va ingressar a l'hospital i van saltar totes les alarmes. Malgrat que no sol donar la cara, el públic hi ha empatitzat i és una persona força estimada. La seva família va haver de trencar el silenci per deixar clar que no passava res greu i que la situació estava controlada.

Xisca Perelló respecta la decisió del seu marit

Xisca és plenament conscient que està casada amb una estrella: abans de conèixer-lo Rafa Nadal ja hi era un referent. El tennista és un pare de primera categoria, però considera que és aviat per retirar-se'n i vol continuar treballant. Per això ha abandonat el domicili familiar durant un temps, tot i que està en contacte permanent amb la dona.

Perelló s'ha sorprès en veure la portada de Semana, publicació que ha tret a la llum les primeres imatges del seu nen. Ja hi ha una dada confirmada: s'anomena Rafael, cosa que molts periodistes suposaven, però que cap no podia garantir. La discreció ha estat màxima, motiu pel qual tots els mitjans han tractat el tema des de la més estricta prudència.

Segons informen diversos mitjans, l'empresària està a punt de treure al mercat un perfum d'inspiració francesa. Per a molta gent, França és el país de l'amor, per això s'està plantejant la possibilitat que estigui fent un gest al seu marit. Serà un èxit, ja que totes les decisions del matrimoni tenen molt bona repercussió entre el públic.

Xisca Perelló ha pres precaucions

Xisca era conscient que la imatge del seu fill acabaria sortint tard o d'hora, però no ha deixat de prendre precaucions. S'ha adonat que no han servit de res: només hi ha generat més expectació. La part bona és que la instantània ja està publicada, així que la tensió es rebaixarà prou.

Rafa Nadal està orgullós de la seva dona, ja que ha portat la situació amb una gran mestria. En cap moment no ha perdut el nord i sempre ha estat igual d'educada. Perelló s'ha guanyat l'aplaudiment de tots els seus seguidors, que volien saber com era el petit de la casa.