Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa Benito

Rosa Benito confessa qui la va deixar embarassada i ensenya la prova

Rosa Benito va carregar contra aquells que la van acusar d'interessada per quedar-se embarassada d'Amador Mohedano

No hi ha dubte que Rosa Benito ha arribat al seu límit. I és que des que es va estrenar en obert la segona docusèrie de la seva neboda, En el nombre de Rocío, la vida de l'excol·laboradora ha anat de mal a pitjor.

La veritat és que no és per menys perquè si ja a la primera entrega de Rociíto va generar força controvèrsia en la seva família, ara, amb motiu de la segona encara més. Per descomptat, una situació que cada cop es torna més complicada per a l'entorn més proper de Rosa Benito.

De fet, en tot aquest temps que ha passat, l'excunyada de 'La Jurado' ha hagut de bregar amb una gran quantitat d'acusacions. Justament, una va ser quan van assegurar que s'havia quedat embarassada d'Amador Mohedano per pur interès, cosa que no va asseure gens bé, evidentment, a la mateixa Rosa Benito.

Primer pla de Rosa Benito
Rosa Benito veu com tots els seus secrets surten a la llum | Telecinco

Rosa Benito va esclatar contra les acusacions

El mes de juny passat, es va produir un tens moment al plató d'En el nombre de Rocío per un desafortunat comentari que va fer Carlos Ferrando, que va ser cap de premsa d'una de les pel·lícules de l'excunyada de Rosa Benito, Rocío Jurado. No només pot presumir que va exercir aquest càrrec, sinó que també va tenir la facilitat de conèixer amb tot luxe de detalls diversos secrets de la vídua de José Ortega Cano.

Tot va començar quan el periodista va parlar sense pèls a la llengua de «l'aventura flamenca d'Amador Mohedano». «Estic al·lucinant perquè no sabeu com patia Rocío Jurado per totes les barbaritats que feia Amador», començava dient.

«Com Rocío està boja de contenta perquè l'Amador es casarà amb una noia que jo vaig conèixer i que tenia fins i tot el vestit de núvia i que l'altra lloba (Rosa Benito) es fica pel mig, es fica al llit amb ell i li diu que està embarassada, i és clar, s'ha de quedar a casa seva. Fixa't quin personatge!», va revelar sense censura.

No només aquesta comparació de Rosa Benito amb un animal va molestar alguns dels presents, com ara Paloma García-Pelayo, que va recriminar el periodista pel seu comentari, sinó també, evidentment, la mateixa protagonista.

Acostumada a rebatre públicament a través del seu compte d'Instagram, en aquesta ocasió, l'alacantina va procedir de la mateixa manera. Al costat d'una foto amb el seu exmarit de jove, en què ella apareix embarassada, Rosa Benito va carregar durament contra aquells que l'acusaven d'interessada. «Del que més orgullosa estic és de recordar això que vaig viure!», començava escrivint.

«De conèixer el pare dels meus fills perquè gràcies a ell tinc els fills més meravellosos que podia tenir, per arribar a estar així (embarassada) és cosa de dos. Ens vam conèixer i ens enamorem com dos nens (el que érem). Per cert estàvem solters tots dos… 34 anys junts!».

«Crec que divendres van permetre a un senyor insultar-me amb un missatge masclista i totes aquestes senyores 'feministes selectives' que estaven a plató es van quedar callades, alguna somrient. I donar gràcies a Déu per haver-me donat els fills tan magnífics que tinc. Els meus fills, la meva gran herència!», concloïa.

Primer pla de Rosa Benito enfadada.
Rosa Benito i altres familiars temen allò que pugui revelar la filla de 'la más grande'. | Mediaset

Rosa Benito fuig al seu moment més difícil

Tot i que això va passar fa mesos, des de llavors, Rosa Benito ha estat víctima d'un altre tipus de comentaris. És per això que amb tot el que està travessant, la mateixa excol·laboradora hagi decidit posar terra pel mig al costat del seu màxim suport d'aquests moments: la seva filla Chayo Mohedano .

L'alacantina ha posat rumb a Nova York per acompanyar la seva filla al concert homenatge que farà a la seva tia, Rocío Jurado. Així mateix, totes dues estan gaudint de la ciutat dels gratacels, oblidant-se, així, de totes les polèmiques que les aguaiten.