Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Álex Casademunt, seriós.

Àlex Casademunt: la causa real i oficial de la seva mort

Surten a la llum els motius reals de la mort del cantant català

Mes d'un any després, la notícia per la mort d' Álex Casademunt, el cantant català, continua sent molt present a Espanya. És ara quan les causes oficials sobre la seva mort han vist la llum després d'un llarg període de recerca.

La mort de l'artista català als 39 anys va ser un cop profund per a tota la seva família. Des de la seva dona fins als seus amics, incloent als seus antics companys d'Operación Triunfo; el programa que el va portar a la fama.

El tràgic i mortal atropellament en què Àlex va perdre la vida, va tenir lloc durant la nit del dos de març de l'any passat. Tot va passar mentre tornava des del club de motos del que era membre a casa seva a la ciutat de Mataró.

En només uns segons, el cantant perdria la vida en una rotonda a causa d'una col·lisió frontal. El seu cotxe va xocar contra un autobús molt proper a la rotonda de la carretera Cirera a Mataró.

Foto d'Àlex Casademunt amb Marta López.
Àlex Casademunt, amb una gran amiga, Marta López | Instagram: martalopeztv

Així va ser com Àlex Casademunt va perdre la vida

De tornada a casa per retrobar-se amb la dona i la filla de dos anys, l'Àlex es va creuar amb un autobús que posaria punt final al camí de la seva vida.

Després d'una nit en què el cantant hauria gaudit, tot s'acabaria per a ell en qüestió de segons. Va ser gràcies a les investigacions policials que es van conèixer els motius inicials de la seva mort, encara que avui dia hi ha especulacions obertes sobre el que veritablement va passar.

N'hi ha que acusaven el cantant d'anar malament al volant i que per aquesta mateixa raó es va produir la col·lisió. Però el cert i la veritat és que Álex Casademunt no hauria begut de més per posar fi a la seva vida.

Poques hores després de la seva mort, la notícia es feia ressò a tots els mitjans. Un tràgic succés que va marcar la història del programa de televisió Operación Triunfo per sempre.

Els seus companys, en assabentar-se del que havia passat, es van desplaçar a la seva ciutat per donar l'adéu final al seu estimat amic. Possiblement fora dels més durs comiats per a aquests 20 nois que es van conèixer compartint la seva passió: la música.

Rosa González, mare Álex Casademunt
La mare d'Álex Casademunt a la vetlla del seu fill | GTRES

El comiat del jove cantant

En un dia trist i que mai no podrem oblidar, les xarxes socials s'inundaven de missatges per a l'artista català. Era un professional de cap a peus i una persona molt estimada per tots. Tant els seus companys de programa com el seu entorn més proper li deien adéu públicament.

Durant la vetlla, moltíssimes persones van anar a mostrar-li suport i a donar suport a la família del jove Álex en aquells moments tan difícils. Els més propers estaven totalment trencats de dolor per la seva pèrdua.

Un dels moments més significatius va passar quan estava sortint el fèretre del tanatori. Va ser llavors quan el germà d'Àlex Casademunt es va acostar al taüt on anava el seu germà per besar la fusta. Minuts després, la seva germana va fer el mateix.

A l'enterrament del cantant van acudir multitud de persones properes, des de la seva família més propera fins als motards amb qui compartia una gran afició. Aquests mateixos van decidir homenatjar el jove encendre les seves motos per acomiadar-lo com es mereixia.

Van ser moments molt durs que deixaven una estampa inoblidable per a tots els presents. Una imatge que mai no podran oblidar els que ploraven la seva pèrdua en un dia tan fosc.

Amb només 39 anys i pare d'una nena, Àlex Casademunt se n'anava de la vida sense voler-ho. Un artista i professional complet que sempre va donar el millor de si mateix. Ara, gairebé dos anys després, el seu país continua honrant la memòria.