Primer pla de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo confirma l'adulteri sense miraments

Paloma García-Pelayo ha opinat sense censura sobre la relació del moment

Paloma García-Pelayo ha sortit en defensa de la seva companya de programa, Marta Riesco.

Després de sortir a la portada les fotos que confirmen que Antonio David i la periodista estan junts, a AR es va viure una topada entre dos membres del programa.

Parlem del que va passar ahir amb Alessandro Lequio i Marta Riesco. Ell va criticar obertament l'actitud de la parella de l'exguàrdia civil. Després d'anar al Club Social, la periodista carregava contra el col·laborador per les seves polèmiques opinions sobre com ha gestionat aquesta relació des que sortís a la llum.

El tertulià italià va acusar Riesco que les fotos de Lecturas durant la seva cita amb Antonio David era un «posat robat». Un tema que la periodista va optar per obviar i va avisar Lequio que «mai oblidaria les persones que li van fer mal en el moment més baix de la seva vida».

Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David Flores ja viuen junts | Catalunya Diari

El col·laborador, 24 hores després, va començar la seva intervenció al Club Social deixant clar que «Marta sap molt bé com funciona els mitjans i Antonio David en viu des del segle passat. Em sembla absurd pensar que no cobraran pel reportatge», puntualitzava.

«Ahir era l'amant i demà serà la madrastra», sentència Lequio

A més, el tertulià va incidir que «no criticaré ningú per cobrar ni per mentir. Penso que la negació en cert sentit forma part del joc mediàtic i no ho considero mentida».

Primer pla d'Alessandro Lequio
Una insolència d'Alessandro Lequio ha provocat la reacció de Paloma García-Pelayo | GTRES

Alhora, ha opinat sobre l'enuig de Marta Riesco que «el que em sembla absurd és que s'ofengui amb mi per haver-la anomenat amant. Mentre Antonio David fingia ser el marit entregat, ella era l'amant, el llenguatge és així».

Per si no n'hi hagués prou, Lequio va deixar una de les seves àcides crítiques que va fer esclatar la seva companya Paloma García-Pelayo. «Ahir era l'amant i demà serà la madrastra», va sentenciar.

Paloma García-Pelayo retreu el comentari fora de lloc de l'italià

Veient el comentari masclista del seu company, Paloma García-Pelayo li va tallar visiblement alterada. «Aquest comentari dit a una dona... no se t'acut dir que l'adúlter és ell. Perquè ell és el casat i el que dius és que l'amant és ella, per tant hi ha un to despectiu», lamentava.

Paloma, no contenta amb la seva resposta en calent al col·laborador de El programa de Ana Rosa, va posar el focus en un assumpte que a molts se'ls escapa. I és que la reportera de Telecinco no té cap compromís com encara ho manté Antonio David, ja que encara està casat amb la seva dona.

«Marta, ens agradi més o menys, era i és lliure, sense compromís matrimonial ni familiar. La persona casada i amb fills era ell. El teu tret va cap a ella», tornava a carregar Paloma contra el col·laborador.

Imatge de Paloma García Pelayo a un plató de Telecicno
Paloma García-Pelayo ha parat al seu company | Telecinco

La ira d'Alessandro ha estat molt gran i ha mirat la definició de la RAE per retreure l'opinió de la periodista.

«Segons la Real Academia Española, Olga és la madrastra de Ro, amant és exactament el mateix. El llenguatge és així, una altra cosa és el to que pot agradar o no, és igual», ha conclòs.

Minuts després, ha estat la mateixa protagonista de la història la que ha agraït el gest a Paloma García-Pelayo, asseient-se uns minuts al Club Social. «Gràcies per no ser una feminista selectiva, sempre dones suport a les dones», li ha contestat.

A partir d'aquí, Riesco ha continuat la lluita contra l'italià. «Tu has comès molts errors, no ets exemple de res, no estàs assegut per la teva feina i hauries d'estar callat. Estic farta que em diguis amant, tu has tingut més amants que ningú», deia amb ràbia la noia.