Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paloma San Basilio.

Paloma San Basilio s'afarta i confirma els durs rumors sobre els diners de Rociíto

Paloma lamenta tot el que ha passat al voltant de la figura de Rocío Jurado

Fa uns quants anys que Paloma San Basilio està retirada dels escenaris. Per això resulta complicat veure-la als platós de televisió. No obstant això, la seva reaparició dissabte passat a Volverte a ver va provocar força enrenou, i no només per la seva presència.

La cantant va fer unes declaracions molt contundents contra alguns membres de la família de Rocío Jurado. Tot fa indicar que assenyalava de manera directa Rociíto.

Paloma San Basilio no va deixar ningú indiferent

Paloma assegurava que «ja fa no sé quant de temps que no faig una entrevista». D'alguna manera intentava cobrir-se les espatlles per si alguna cosa no sortia bé. El que ningú entenia és que posés al punt de mira els familiars de 'La más grande'.

Se li van mostrar una sèrie d'imatges que tenien com a protagonistes Rocío Jurado, Isabel Pantoja i Sara Montiel. La presentadora, Toñi Moreno, volia saber «amb qui et quedes en ànima, cor i vida» de les tres artistes.

Confessava que la seva gran debilitat era la de Chipiona. Ha admès que havia tingut «molt més tracte i he compartit molt més amb Rocío. És una artista espectacular», destacava.

Foto de Paloma San Basilio.
Paloma San Basilio va parlar clar sobre tot el que passa al voltant de la figura de la seva amiga. | GTRES
 

El mateix opinava de «les altres dues», però en el cas de la vídua d'Ortega Cano «tenia una veu que no era normal». És possible que a les distàncies curtes també fos una persona més propera. En guarda molt bons records, d'ella.

La considerava una dona «molt generosa, una artista boníssima i amb una enorme capacitat de superació. Realment l'admiro i la vaig admirar moltíssim», reconeixia la conductora de l'espai. Però Toñi volia aprofundir en un tema concret.

«Com creus que ella viuria tot això que està passant?», va preguntar. La convidada va respondre immediatament un «fatal». Ho tenia molt clar.

Paloma San Basilio deixaria en molt mal lloc Rociíto amb les seves declaracions. Va explicar que «tot aquest enrenou al voltant d'ella em sembla lamentable, no s'ho mereix. Ella no es mereix aquestes lluites de poder», recull el portal Show.com.

El que més l'indigna és que aquest conflicte familiar es produeixi a causa dels diners. «Hi havia una sèrie de persones vivint d'ella i exhibint la intimitat d'una persona que mai no ho va fer», ha apuntat. Semblava molt molesta amb tot el que s'havia generat al seu voltant.

Es va mostrar molt crítica amb tots els que van intentar aprofitar-se d'ella. Tot això mentre llançava una indirecta a la filla gran de 'La más grande'. «Jo crec que cal respectar els morts, i sobretot si són la teva família, possiblement més», va dir.

No oblida que durant l'últim any la figura de Rocío Jurado ha estat més present que mai als programes de televisió. La seva filla s'ha encarregat de recordar-la traient alguns draps bruts del passat, com ara la seva relació amb Ortega Cano o l'herència.

Paloma San Basilio parla d'un possible idil·li

Paloma San Basilio va haver de desmentir al programa un rumor que la persegueix des de fa dècades. Són moltes les persones que la van vincular al seu dia amb el rei emèrit. Ella ha volgut tancar l'assumpte d'una vegada per totes.

«Jo soc una persona molt propera i transparent, però és cert que crec que un ha de preservar la seva intimitat. Jo sempre he estat molt normal», proclamava la cantant.

Foto de Paloma San Basilio.
Rocío Carrasco i la família Mohedano van rebre les crítiques de Paloma. | GTRES
 

Explica que «en el seu moment ja vaig aclarir la llegenda urbana que deia que havia estat xicota de Joan Carles. I no vull parlar més d'aquest tema», ha sentenciat.

Paloma San Basilio va carregar contra els periodistes que es van inventar aquesta presumpta història d'amor. «Era gent que anava de professional», va afegir.