Paloma San Basilio podria haver estat una altra amant del rei Joan Carles

La popular cantant de ‘Juntos’ podria ser una més de les conquestes del rei emèrit, segons Pilar Eyre

Paloma San Basilio en la presentación de su libro
Paloma San Basilio podria haver estat una altra amant del rei Joan Carles | Europa Press

El 2018 està a punt d'acabar i els membres de la Família Reial han estat els protagonistes de la majoria de notícies del cor, sense cap mena de dubte. Deixant de banda tota la polèmica que envolta la reina Letícia, el rei Joan Carles ha estat un dels que més s'ha escrit gràcies a les intrigues reials.

Sobretot en l'àmbit sentimental i la llarga llista d'amants que se li atribueixen al rei emèrit, segons ha recollit 'La Coctelera'. Ara Pilar Eyre ha tornat a parlar sobre el tema, rescatant un nom de l'oblit: Paloma San Basilio.  

Paloma San Basilio, possible amant del rei emèrit

La periodista Pilar Eyre escriu un blog a 'Lecturas' que té bastant èxit i un dels seus darreres temes ha estat la cantant de 68 anys: «Paloma San Basilio. No surts molt als mitjans, i això pot estranyar-nos, ja que sé que molts periodistes truquen a la teva porta. Sí, però… Tu et negues a tot, i és perquè tens por que et preguntin, no per la teva carrera exemplar, sinó pel rei Joan Carles! Ja saps, aquesta llegenda urbana que si tal i que si com».

A més a més, Eyre també ha afegit, sempre dirigint-se directament a Paloma San Basilio: «Fa anys t'ho van preguntar a 'Vanitatis' i vas respondre 'amb la desinformació s'escriuen best-sellers', i a partir d'aquesta frase, que no va entendre ni déu, també haig de dir-t'ho, et vas tancar en banda com una ostra, per sempre».

Padre e hija se lo pasan muy bien cuando están juntos
No paren d'aparèixer presumptes amants del rei emèrit | CatalunyaDiari.cat

 

Realment amb només aquestes paraules no es pot confirmar o desmentir res, però el dubte ja està damunt la taula. Ara caldria esperar que altres persones parlin per aportar més dades sobre aquesta afirmació. Queda clar per avançat que ni el rei Joan Carles, ni la cantant Paloma San Basilio es pronunciaran sobre el tema. Tanmateix, se sap que si el rei ha anat a un concert, ha estat perquè l'ha obligat la reina Sofia, ja que ell sempre prefereix els esports.

  • Més notícies relacionades: El rei Joan Carles tenia quatre amants a Barcelona.

Més de 1.500 conquestes pel rei Joan Carles

Per la seva part, Paloma San Basilio sempre ha negat el rumor del seu «apropament» al rei Joan Carles. A 'El Mundo' va explicar en el seu moment: «Ho he portat amb molta resignació perquè tant valia el que digués. Aquesta llegenda urbana és la prova que una mentida cent vegades repetides acaba convertint-se en veritat. Només li he dedicat dues pàgines a la meva biografia, perquè és el que ha ocupat a la meva vida».

El llibre de la cantant és 'La niña que bailaba bajo la lluvia' i ella mateixa el defineix com «un diari íntim de vivències, sentiments, aventures, música, paraules... de debò» En ell, a més, Paloma San Basilio deixa un aclariment per tancar i desmentir qualsevol mena de relació amb el pare del rei Felip VI.

Per una altra banda, segons l'autor de 'Ladies of Spain', Andrew Morton, al rei Joan Carles se li atribueix una llista de més de 1.500 companyes on, a part de la citada Paloma San Basilio, apareixen tot un seguit de noms famosos com Bárbara Rey o Sara Montiel. No obstant això, és molt probable que mai s'arribi a sortir a la llum la veritat i poder saber si el rei emèrit va tenir alguna relació amb totes elles.

  • Més notícies relacionades: Bárbara Rey no esclareix si va mantenir una relació amb el rei Joan Carles I.

Comentaris

envia el comentari