Famous Oberogo guanya ‘Operación Triunfo 2018’

El jove es va imposar a la resta de finalistes amb la cançó ‘And I Am Telling You I’m Not Going’ i ‘Faith’

‘Operación Triunfo 2018’ ja té guanyador. Famous Oberogo es va imposar ahir a la nit a la resta de finalistes i es va proclamar campió del concurs amb un 36% dels vots de l’audiència. El jove va delitar el públic a la ronda final interpretant les cançons ‘And I Am Telling You I’m Not Going’ de Jennifer Hudson, i ‘Faith’, de Stevie Wonder, i va acabar la nit enduent-se els 100.000 euros de premi.

Julia i Sabela no van superar la primera fase del concurs

Famous havia de competir contra Alba Reche, Julia, Natalia i Sabela.  Durant la primera fase, els mateixos artistes van escollir les cançons que cantarien, i després, els dos concursants que havien recollit menys suport per part de l’audiència van ser expulsats. En aquest cas  ni Julia ni Sabela van tenir la capacitat d’encisar el públic, i deixaven de formar part del concurs després d’aglutinar un 10% i un 12% dels vots, respectivament.

Tot seguit es va iniciar la fase final, on els tres finalistes van interpretar temes que ja havien cantat prèviament durant el concurs. En aquest sentit, Famous es va decantar per ‘And I Am Telling You I’m Not Going’, de Jennifer Hudson, així com ‘Faith’, de Steve Wonder.

Famous es proclamava guanyador amb el 36% dels vots

Durant la següent votació, que era la definitiva, es van repartir els vots de la següent manera: Natalia, la tercera finalista, va recollir un 29% dels vots. Alba Reche, segona classificada, en va aconseguir un 35%. I finalment, amb tan sols un 1% de diferència, Famous Oberogo es va convertir en el flamant guanyador d’aquesta edició del concurs de TVE.

Famous es va imposar a Natalia i Alba Reche a la fase final
Famous es va imposar a Natalia i Alba Reche a la fase final | TVE

 

Possiblement aquesta notícia no sorprengui a molts, ja que, tal com han fet patent membres tant del jurat com del professorat de l’acadèmia, aquest jove de tan sols 19 anys ha estat el que més ha evolucionat al llarg d'aquesta edició  d''Operación Triunfo', convertint-se en un just guanyador.

Famous viu a Sevilla des dels sis anys

Així les coses, Famous va ser l’únic home d’aquesta edició que va assolir la fita d’arribar a la final, on va competir amb quatre noies d’allò més preparades. El jove, que va néixer a Nigèria i porta des dels sis anys residint a Sevilla, actualment estudia Batxillerat d’Arts i Música.

La gala va esdevenir molt entretinguda i interessant, i va comptar amb la presència de l’anterior guanyadora, Amaia Romero, així com d’artistes del calibre de Pablo Alborán, Rozalén i David Otero.