Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Álex Lequio reapareix al sopar de nadal de l’empresa després de la seva malaltia

El fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio està guanyant la seva lluita contra el càncer, i la prova d’això són les seves ganes de tornar a la feina

Álex Lequio en una foto de archivo
Álex Lequio a una foto d'arxiu | Cedida

Álex Lequio ha reaparegut a l’àmbit públic amb motiu del tradicional sopar d’empresa, envoltat dels seus companys de feina. Una imatge del fill d’Ana Obregón de cap de taula mostra la seva felicitat per tornar a la feina, i la bona evolució pel que fa a la seva salut.

El fill d’Ana Obregón torna a la feina

A la foto es podia llegir un bonic missatge:  «Gràcies a tots els que feu aquest projecte un somni pel qual lluitar junts i feliços. Agraït amb el cosmos per totes les persones que us esteu sumant a la lluita. Tots els sopars de Nadal des que va començar aquest somni que anomenem Polar  hem triplicat assistència any rere any. Ja estem arribant als 30 i això acaba de començar».

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

Una emocionada Ana Obregón ha reaccionat ràpidament a la imatge com ha mostrat 'La Coctelera': «No és un amor de mare, però  veure’t lluitar cada dia i treballar a la teva empresa sense descans... aquí està el resultat! Enhorabona al gran equip de Màrqueting Polar».

  • També et pot interessar: Ál ex Lequio fa un homenatge al seu avi mentre es recupera del càncer

Álex, un empresari d’èxit

Hem de recordar que  Polar és una agència de màrqueting que Álex Lequio portat pel seu esperit emprenedor, va crear fa quatre anys, i actualment l’empresa funciona perfectament. De fet, el passat mes de novembre parlava a les xarxes socials sobre la seva necessitat d’ampliar la plantilla: «Molts m’heu preguntat per les vacants a l'oficina de Madrid. A més de les beques també tenim  llocs de treball per les pròximes apertures a Barcelona i València.  PVD per més informació».

Ana Obregón sempre disposada a tot

Ana Obregón té el suport de la seva família i de grans amics com Raúl Castillo conegut com a Ra. Just fa uns dies, Ana dedicava unes paraules d’agraïment cap a ell: «Sempre aconsegueixes treure’m un somriure. Quines ganes de passejar amb tu quan aquest malson acabi!  Un dia més, un dia menys. Ja queda poc».

  • També et pot interessar: Álex Lequio es recupera de les seqüeles del seu tractament contra el càncer

L’exmodel va voler respondre a l’actriu dient: «No sé què em passa, però al teu costat em veig més maco, i saps per què? Perquè algunes persones fan que el teu riure sigui una mica més fort, el teu somriure més brillant i la teva vida una mica millor».

Álex i la seva lluita contra el càncer

Ha sigut un any molt dur per la família del jove Lequio. El seu tractament contra el càncer estava entre EEUU i Espanya, i els seus pares sempre han volgut estar al seu costat. Ha estat durant força temps a Nova York per després ser tractat a Pamplona, on  ha rebut tractament cada tres setmanes.

I a més, cada tres mesos haurà de viatjar als Estats Units per sotmetre’s a les revisions obligades. Un procés dur però que omple d’esperança per aconseguir una total recuperació. I tornar a la feina a la seva empresa  l’ajudarà a superar amb més ànim aquesta època tan dura.