Letícia recicla el seu millor vestit de lluentors

L'esposa de Felip VI ha assistit als premis 'ABC' amb un estilisme de Carolina Herrera que ha estat el centre de totes les mirades

Los Reyes de España en os premios internacionales del periodismo 'ABC'
Els reis d'Espanya han assistit als premis internacionals del periodisme 'ABC' | CATALUNYADIARI.CAT

Segons ha avançat 'La Coctelera', el primer acte oficial de la setmana per als reis d'Espanya ha estat el sopar d'honor dels guardonats dels premis periodístics del diari 'ABC': 'Mariano de Cavia', 'Luca de Tena' i 'Mingote'. Aquesta és una cita molt important per a la reina Letícia i sempre hi assisteix radiant.

Era d'esperar que la dona de Felip VI es presentés a aquest sopar tan important amb un estilisme espectacular que ha estat el centre de totes les mirades: un vestit de lluentors. Letícia va coincidir al sopar amb els polítics Alberto Ruiz Gallardón, Esperanza Aguirre o l'expresident del govern espanyol, José María Aznar.

La reina Letizia ha reciclado un Carolina Herrera de lentejuelas negras y blancas
La reina Letícia s'ha tornat a posar un Carolina Herrera de lluentors negres i blanques | CATALUNYADIARI.CAT

 

Més notícies relacionades: «La reina Letícia podria estar embarassada»

El vestit de Carolina Herrera

Per celebrar la trajectòria professional i els millors treballs periodístics d''ABC' de l'any 2017, Letícia ha decidit reciclar del seu armari un vestit molt cridaner de Carolina Herrera. Malgrat no ser la primera vegada que se'l posa, feia molt temps que no el duia i, de fet, ja ens n'havíem oblidat, fins ara que ha tornat a aparèixer amb una entrada espectacular.

De fet, si la reina volia enlluernar a tots els assistents, no ha pogut escollir un 'look' millor. El vestit de Carolina Herrera és de color negre i està confeccionat amb lluentors negres i blanques, tot formant un estampat de rodonetes. El va estrenar el novembre de 2017, durant la recepció del president d'Israel.

La reina Letizia ha deslumbrado en la cena de honor a los premios 'ABC'
El vestit de la reina Letícia ha estat el centre de totes les mirades | CATALUNYADIARI.CAT

 

Un ‘beauty look’ espectacular amb un pentinat de l'estil de ‘Meghan Markle’

Com altres vegades, els complements que ha escollit són molt bàsics i són els que acostuma a dur últimament: una bossa de mà de color negre i unes sabates del mateix color, concretament un model de Prada. A més, el 'look beauty' de la reina ha estat de 10. Sembla que des que Meghan Markle va imposar el recollit despreocupat a la reialesa, Letícia se l'ha fet més d'una vegada. De fet, és un pentinat d'allò més afavoridor, molt juvenil però arreglat, que completava l'estilisme de festa i que podríem dur als nostres sopars de Nadal. Ho ha combinat amb unes arracades de pedres precioses.

Els anteriors 'looks' de la reina

Aquest serà un 'look' de la reina Letícia que recordarem com un dels millors als premis del diari 'ABC'. L'any passat el protagonista va ser un vestit de ratlles de colors de Nina Ricci i l'anterior, una granota de color bordeus molt afavoridora d'Ángel Schlesser.

La reina Letizia con el vestido de Nina Ricci en los Premios ABC
L'any passat la reina va dur un vestit de ratlles de colors de Nina Ricci  | CATALUNYADIARI.CAT

 

La reina Letizi luciendo el mono granate en la entrega de premios Mariano de Cavia
Fa dos anys, Letícia duia una granota de color bordeus molt afavoridora d'Àngel Schlesser | GTRES

 


Comentaris

envia el comentari