Noemí Galera s'acomiada d''OT 2018' entre llàgrimes

La directora de l'Acadèmia ha volgut dir adéu a professors i concursants ara que aquesta edició del concurs arriba al seu final

Aquest dimecres ‘Operación Triunfo 2018’ arriba al seu final. El programa celebra avui la seva última gala, la que ha de proclamar com a guanyador o guanyadora un dels cinc concursants finalistes: Alba Reche, Natalia, Julia, Sabela o Famous.

Ha estat una edició complicada per les diferents polèmiques que s’han creat, i sens dubte, una de les persones que més ho ha patit ha estat la directora de l’Acadèmia, Noemí Galera. Ara que ha arribat la gran final, la catalana ha volgut dir adéu, i ho ha fet amb unes emotives paraules que ha dirigit tant als concursants com als professors.

  • Altres notícies relacionades: Noemí Galera: «No estic gaudint d''OT 2018'»

Noemí Galera diu adéu entre llàgrimes

«No ha estat una edició fàcil», començava dient la directora. «Vosaltres sou aquí, en una bombolla -deia als concursants-, però ells ho saben -els professors-. Però no podria tenir un equip millor que ells», continuava explicant.

Els finalistes d'OT escoltant les paraules de la directora de l'Acadèmia
Els finalistes d'OT escoltant les paraules de la directora de l'Acadèmia | Youtube

 

Galera aprofitava el darrer ‘pase de micros’ de l’edició per dedicar unes boniques paraules de comiat a tothom. Seguint amb el seu paper habitual de mare, més que de directora, es dirigia als concursants: «Vull demanar-vos disculpes per si alguna vegada m'ha pujat la llet en excés, per si alguna de les ‘reganyines’ us ha pogut fer mal, perquè ha estat sense voler».

«He intentat fer-ho el millor que he pogut, però tots som humans. Us vull donar les gràcies per les abraçades, per les ganes i per estimar-nos tant», seguia dient als cinc concursants que queden.

  • També pots llegir: Noemí Galera esclata contra els concursants d''OT' per la seva protesta

També tenia paraules boniques per als professors de l'Acadèmia, en especial pels Javis, que tot i que no van poder començar l’edició com a professors, sí que s’hi van incorporar més tard. «Vull agrair-vos especialment, que en un moment molt difícil d'aquesta edició, em diguéssiu que sí. Perquè ens heu donat la vidai era una decisió molt complicada. I vull donar-vos les gràcies per la valentia».

Els Javis, emocionats amb el missatge de Noemí Galera
Els Javis, emocionats amb el missatge de Noemí Galera | Youtube

 

A Manu Guix també li dedicava unes paraules, tot i que no de comiat i és que tots dos formen una gran parella professional: «Que t’estimo, que hem patit molt, però sempre estem junts».

«Espero que això que s'ha iniciat aquí, continuï fora. M'és igual qui guanyi, perquè per a mi tots sou guanyadors», acabava dient de nou a Famous, Alba Reche, Julia, Natalia i Sabela, ja sense poder contenir les llàgrimes.