La veritat de la relació entre Isabel Pantoja i Rocío Jurado

La 'tonadillera' té molts fronts oberts en l'actualitat

Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe
Isabel Pantoja pot haver tingut els seus més i els seus menys amb Rocío Jurado | GTRES

Si parlem de l'actualitat, és inevitable nomenar tot l'entramat que envolta Isabel Pantoja, perquè la 'tonadillera' i Kiko Rivera estan protagonitzant un dels majors conflictes que es recorden a la televisió i aquest és el tema més candent de moment.

El programa que més temps està dedicant a aquesta guerra familiar és 'Sálvame', l'espai de Telecinco conduït per Jorge Javier Vázquez està fent grans cobertures sobre el que envolta al món d'Isabel Pantoja. Ara mateix el que més interessa és tot el que incumbeix a l'herència de Paquirri.

Kiko Rivera està profundament dolgut amb la seva mare, ja que s'ha sentit enganyat per ella des que va néixer. El DJ va trobar a Cantora tots els vestits i objectes personals de Paquirri, fet que la cantant va denunciar per robatori.

La realitat és que són moltes coses les que han fet que Kiko Rivera no aguanti més la pressió. El DJ s'ha guanyat bastants aliats al llarg d'aquest camí, alguns d'ells són col·laboradors de 'Sálvame' com Rafa Mora o Kiko Matamoros. Precisament Kiko Matamoros ha estat notícia per destapar una mica d'Isabel Pantoja que fins ara no se sabia.

El programa 'Viva la vida' també està dedicant gran part de la seva programació a tractar diversos successos de la vida d'Isabel Pantoja, i un dels temes més populars va ser la seva amistat amb la periodista Encarna Sánchez. El programa presentat per Emma García ha intentat descobrir algunes històries inèdites sobre la relació que mantenien Isabel Pantoja i la seva amiga Encarna Sánchez.

Kiko Matamoros ha volgut explicar una cosa que molts desconeixien sobre Isabel Pantoja i una altra persona. Aquesta persona és Rocío Jurado. Totes dues es portaven molt bé, eren molt bones amigues, però a poc a poc es van anar distanciant. La 'tonadillera' no només tenia una excel·lent relació amb la periodista, sinó que també amb Rocío Jurado, que era considerada la millor cantant de l'època a Espanya.

La relació real entre Isabel Pantoja i Rocío Jurado

El programa ha recordat les crítiques que va rebre la cantant quan va acudir al tanatori per acomiadar-se de Rocío Jurado. Alguns col·laboradors com Luis Rollán han intentat defensar a Isabel Pantoja dient que ella mai havia parlat malament de Rocío Jurado. No obstant això, sembla que a la mare de Kiko Rivera no li agradava molt la seva companya de professió.

La bomba l'ha deixat anar Kiko Matamoros. «A casa d'Isabel es feien festes on a Rocío se l'ha ridiculitzat, l'anomenaven la 'sabatots' i la imitaven», ha deixat anar Matamoros en directe a 'Viva la vida'. Aquestes declaracions han deixat a tots els col·laboradors atònits.

Durant molts anys es va especular sobre la possible enemistat entre aquestes dues grans figures de la música espanyola, però el que Isabel Pantoja no esperava és que Kiko Matamoros hagi fet aquesta confessió. Segons el col·laborador de 'Viva la vida' i de 'Sálvame', Isabel Pantoja no es portava gens bé amb Rocío Jurado.

Com ell bé ha dit, la 'tonadillera' en alguna ocasió es mofava d'ella. L'ex de Makoke ha volgut anar més enllà i fins i tot ha afirmat que la imitaven de manera despectiva. En cas de ser cert, la cantant de 'Marinero de luces' podria tenir també problemes amb els familiars de Rocío Jurado, ja que l'artista és considerada com 'la més gran' i la seva figura és molt prestigiosa a tot Espanya.

Isabel Pantoja no està passant pel millor moment de la seva vida. A la 'tonadillera' se li acumulen els enemics. Després de les seves disputes amb el seu fill ara pot esclatar una nova guerra amb els familiars de Rocío Jurado i tot això fa que la cantant segueixi tancada a Cantora.


Comentaris

envia el comentari