Muntatge de fotos de Carmen Borrego i Carmen Alcayde

Paola Olmedo posa en risc el seu embaràs: la foto

Paola Olmedo, al punt de mira

Paola Olmedo, la nora de Carmen Borrego, es convertia en notícia aquests dies per l'emissió d'uns àudios on carrega contra la seva família política. I ara torna a ser portada de les revistes perquè està embarassada. Tot i això, i encara que està esperant un fill, ha fet una cosa fora de lloc.

Paola Olmedo ha estat enxampada desplaçant-se en patinet sense respectar les normes de circulació. Una situació que, a part del fet que li pot comportar una multa, ha fet enfadar el seu marit, que últimament està fart dels comportaments de Paola.

Paola Olmedo comet un error molt greu

Paola Olmedo es troba en una posició molt difícil després que s'hagi fet públic com parla amb duresa de Carmen, Terelu i Alejandra Rubio. L'emissió dels àudios on parla malament d'elles l'ha deixat en evidència i l'ha obligat a demanar-los perdó. I també ha suposat que sigui perseguida per la premsa.

Precisament Sergi Ferrer, reporter de Sálvame, ha fet guàrdia diversos dies al negoci de Paola per intentar parlar amb ella. I finalment, encara que no ho ha aconseguit, sí que l'ha pogut veure. Això sí, l'ha tingut davant uns pocs segons, perquè ha fugit.

Sí, perquè ha sortit de la seva feina i hi havia una persona que l'esperava per donar-li un patinet. Així, ràpidament s'hi ha muntat i se n'ha anat. Ho ha fet circulant per la vorera i sense portar un casc posat.

Aquesta manera de desplaçar-se amb aquest vehicle ha deixat molt clar que no respecta les normes de circulació. I és que Paola Olmedo hauria d'haver portat casc i haver circulat per la calçada per on van motocicletes, cotxes i furgonetes.

És més, ara que s'ha revelat que Paola Olmedo està embarassada, es considera que el que ha fet la noia és tota una imprudència al seu estat. És clar, perquè podria haver patit algun accident, ja que no circulava amb seguretat.

El gest de Paola Olmedo tindrà conseqüències

I ara se sap que aquest gest tindrà conseqüències, ja que la seva imprudència es va emetre en directe. I així s'ha pogut saber a Sálvame poc després.

En efecte, la presentadora Adela González ha comunicat a l'audiència que una persona de la DGT s'ha posat en contacte amb el programa. Analitzaran les imatges per procedir a multar-la.

María Teresa Campos i el seu net, José María Almoguera
Paola Olmedo ha fet enfadar el seu marit, José María Almoguera, amb aquest nou gest. | Cedida
 

Aquesta circumstància ha molestat força la sogra de Paola, que ha dit: «Ella ja n'ha tingut prou. Ha comès un error, no dic que no, però que per aquest motiu s'estigui muntant aquest show... em sembla tan brut...».

I Terelu també s'ha enfadat per la situació. Per això s'ha dirigit cap al director per dir-li: «Al final m'enfadaré i no vindré cap dia entre setmana».

Tot i això, els companys de les Campos no han estat d'acord amb elles i ho han deixat clar. Aquest ha estat el cas de Matamoros, que ha qüestionat el comportament d'Olmedo de circular per la vorera. Ho ha fet dient: «És un perill perquè hi pot haver un invident, un gos, qualsevol cosa».

Una postura que també ha estat recolzada per Rafa Mora, que ha ressaltat una cosa. Ha exposat: «Per la vorera no s'hi pot anar amb patinet i sense casc. Pot passar un nen o una dona gran, per la qual cosa no es pot anar a aquesta velocitat i d'aquesta manera».