Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo

Paola Olmedo, nora de Carmen Borrego, topa amb la cara oculta de Terelu

Paola Olmedo no s'esperava tot allò que ha passat

Paola Olmedo no es pot creure tot el que està passant després de la celebració del seu casament. I és que, el que menys s'esperava era que Terelu Campos actués com ho ha fet.

Tot i que la presentadora de Telecinco ha intentat ser neutral en la polèmica que s'ha generat al voltant d'aquest enllaç, no ho ha aconseguit. En un intent per calmar les aigües, la mare d'Alejandra Rubio va decidir llançar una llança a favor de Rociíto, cosa que no ha estat gaire ben vist per Carmen Borrego.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Carmen Borrego no pot oblidar tot el que ha passat | Mediaset

Tant la col·laboradora com Paola Olmedo consideren que les darreres paraules que Carrasco ha pronunciat en directe són molt difícils de defensar.

Sí perquè, després de fer-se pública l'absència de Fidel Albiac i la seva dona, la filla de 'la Més Gran' va entrar telefònicament a 'Sálvame' per resoldre aquest tema d'una vegada per totes.

«Hi ha vegades que es pot, hi ha vegades que no es pot. Quan a una la conviden a una festa és una cosa meravellosa i preciosa, però la veritable amistat es demostra quan passa alguna cosa dolenta i s'hi està per donar suport», va relatar.

Però el que més va molestar la núvia va ser que assegurés que «si es casa Alejandra Rubio, aniré al casament». Ara doncs, i després d'aquestes polèmiques declaracions, la tia política de Paola Olmedo ha volgut posar punt final a aquest esdeveniment que tants maldecaps li ha portat al clan Campos.

Paola Olmedo no entén la postura de Terelu

Paola Olmedo no pot comprendre com la tia del seu marit continua intentant treure ferro al qual ha passat, ja que el dia més feliç de la seva vida s'ha convertit en tot un malson.

En un últim intent per resoldre l'assumpte, Terelu Campos ha decidit dedicar l'última entrada del seu bloc de 'Lecturas' per explicar com va viure ella aquell dia tan especial.

La col·laboradora ha assegurat que el casament del seu nebot va ser una cosa «meravellosa». «Li pesi a qui li pesi i li foti a qui li foti, com un dia va dir Rocío Carrasco a la televisió», sentenciava.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos parla sobre el casament de Paola Olmedo i el seu nebot | Mediaset

La periodista ha volgut deixar clar que «per als que vam gaudir de l'enllaç del meu nebot i de la seva dona no hi va haver absències, sinó presències».

La televisiva assegura que entén «que es vulgui tocar una mica els nassos amb què si Rocío i Belén Rodríguez han anat o no han anat», però que és una cosa que ni Paola Olmedo ni José María van tenir en compte.

«Els qui podien haver-se sentit molestos per les seves absències, no ho van fer. A més, van entendre i van respectar els motius de cadascuna per no anar-hi», ha deixat molt clar la filla de María Teresa Campos.

«Amb tot el meu respecte a elles, no em sembla que les seves absències fossin una causa tan important com per fastiguejar el casament. És més, em consta i estic segura que a cap de les dues els sembla tan important que no haver anat fastiguejat un dia tan bonic», opinava.

Paola Olmedo sap que aquesta no és la primera vegada que Terelu la defensa

Paola Olmedo sent molt tot el dolor que la seva sogra ha hagut de suportar des del passat 14 de març. I és que, després que l'acusessin de ser partícip de l'intent de boicot d'enllaç, Carmen Borrego no va poder evitar enfonsar-se en sentir les paraules de Rociíto.

Per això, a la núvia li costa d'entendre com Terelu ha pogut intentar justificar les paraules de la filla de Rocío Jurado. Després de veure la seva germana plorar a 'Sálvame', la presentadora de Telecinco va acudir al plató de 'Viva la vida', on va comentar tota aquesta polèmica.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Paola Olmedo està molt decebuda amb l'absència de Rocío i Fidel| GTRES

«Carmen Borrego és una dona molt sentida i molt sensible, molt més del que ella aparenta públicament. Necessitava explotar», va assegurar, just abans de deixar clar que la seva germana «no es va enfadar mai perquè Rocío no anés al casament».

«És molt injust que se'l faci responsable a Rocío de les llàgrimes de Carmen. Em sembla desproporcionat», finalitzava contundent.