Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile descobreix que una altra de les seves estrelles també deixa Telecinco

Paolo Vasile rep una nova carta de renúncia

Paolo Vasile està veient com el seu imperi està caient a poc a poc. Ja no només ha d'aguantar la crisi d'audiència que la cadena pateix des de fa mesos, sinó que ara ha de suportar l'abandonament d'un personatge molt popular.

 

Fa temps que Telecinco ha hagut de fer molts canvis per aconseguir millorar el poc èxit que està tenint. Ara, el conseller delegat de Mediaset ha rebut la renúncia d'Alba Carrillo, que està disposada a canviar completament la seva vida.

Paolo Vasile rep la carta de renúncia d'una col·laboradora molt polèmica

Paolo Vasile intenta recuperar bones dades de l'audiència que tenia anys enrere Mediaset, tasca molt complicada si alguns dels seus col·laboradors més fidels abandonen.

De les moltes cares que han abandonat aquests mesos, ara se n'hi suma una altra que ha deixat el productor en xoc. Parlem d'Alba Carrillo, qui es planteja deixar el món de la televisió per construir-se un futur completament diferent.

Alba Carrillo de cara, somrient
Paolo Vasile descobreix que Alba vol deixar la televisió per ser criminòloga | GTRES

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, a més de la seva carrera com a model, Alba va decidir ampliar els seus estudis. En aquest cas va decidir estudiar una carrera que no té res a veure amb la seva actual experiència, tant televisiva com de passarel·la.

La col·laboradora de Ya es mediodía es va matricular per cursar el Grau de Criminologia a la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED). Des de llavors, s'ha centrat en la seva nova carrera perquè ja no apareix tant com abans a la televisió.

La filla de Lucía Pariente té molts exàmens i sembla que no li van res malament. De fet, les seves notes no baixen del notable, fet que demostra que l'Alba està encantada amb la seva carrera i que està disposada a aprovar-ho tot.

Va ser la mateixa col·laboradora la que va confessar a Ya es mediodía els seus plans de futur. Cansada de parlar de la crònica social, vol poder parlar sobre temes molt més seriosos, com els successos, per demostrar el que està aprenent en els seus estudis.

«Tot això ho estic fent amb un objectiu. Vull que em donin l'oportunitat de parlar de successos», explicava.

Paolo Vasile descobreix en directe els plans de l'Alba

Veient l'entusiasme amb què l'exdona de Fonsi Nieto té respecte a la seva segona carrera universitària, Paolo Vasile sap que no pot fer res per convèncer-la. I és que quan Alba es proposa alguna cosa, al final acaba per aconseguir-ho.

Als 35 anys, la col·laboradora té molt clar què és el que vol i no està disposada a renunciar als seus somnis. D'una banda vol tornar a ser mare, ja ho va confessar fa mesos, i de l'altra, es planteja ser policia judicial.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile, sorprès pels plans de futur de la model | EUROPA PRESS

Així les coses, el conseller delegat de Mediaset podria continuar comptant amb ella si aquesta pogués tenir la possibilitat de compaginar tots dos treballs. «Seria molt feliç», confessava a Sonsoles Ónega.

De moment, Alba s'apartarà un temps de la televisió per poder centrar-se en els seus estudis i finalitzar la seva carrera. Un cop acabada, no descarta la possibilitat d'opositar-hi per entrar a formar part de les forces de l'ordre.

Les seves aparicions televisives han baixat les últimes setmanes, precisament per trobar-se d'exàmens. La model demostra que és capaç de compaginar a la perfecció el seu paper de mare, col·laboradora i estudiant.

Tot i això, té molt clar que està disposada a sacrificar la seva fama si amb això assoleix el seu nou objectiu. Veurem si ho aconsegueix i si, d'aquí poc, la veiem parlant de successos com una autèntica criminòloga.