Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile assegura que no és ben rebuda i l'enfonsa en el pitjor de la malaltia

Paolo Vasile té clar que ella no té cabuda a 'Mediaset'

Fa uns dies que Paolo Vasile pensa en l'acomiadament de Rafa Mora i que el fitxatge de Gloria Camila no li està sortint rendible. Dies en què també ha pogut veure una exclusiva de Sofía Suescun, on revela que la seva mare pateix càncer.

Una entrevista de la qual va ser una de les estrelles de Mediaset, però que ara no té cabuda al grup. I encara que l'italià té clar que, malgrat el dur moment que la noia travessa, ara no hi ha espai per a ella. Així doncs, la 'reconciliació' entre les dues parts sembla impossible de moment.

Primer pla de Sofía Suescun
Paolo Vasile no vol Sofía Suescun a la televisió| Instagram

Paolo Vasile té clar que no hi ha marxa enrere

El conseller delegat de Telecincova tenir durant molt de temps Sofía com una de les cares més conegudes de la cadena. Així, després que guanyés Gran Hermano, va comptar amb ella per a Supervivientes, que també va guanyar, i fins i tot per a GH Duo. És més, va ser assessora de l'amor a MYHYV.

Però això no és tot, ja que també va decidir donar-li una oportunitat com a presentadora. Exactament li va oferir un espai propi a MiTele relacionat amb el reality de supervivència.

Tot i això, poc després les coses van canviar per sempre. Paolo va animar la navarresa que apostés per l'agència de representació que tenia Mediaseti on hi havia nombrosos famosos. Però ella va rebutjar l'oferta, apostant per l'agència que porta la mare de Dulceida.

Imatge de Sofía Suescun a un plató de Telecinco
Paolo Vasile va 'vetar' a Sofía per la decisió que va prendre | GTRES

Una decisió que va ser el final de la marxa de Suescun a Cuatro i Telecinco. Des de llavors no ha tornat a aparèixer a cap programa, sembla que està vetada i que no hi ha aspectes que les coses canviïn.

Paolo Vasile coneix el nou treball de Sofía Suescun

El directiu italià ha vist que la xicota de Kiko Jiménez passa un dur moment personal per la malaltia de la seva mare. Però també ha comprovat que, malgrat tot, està molt feliç pel camí professional com a 'influencer' que ara porta. I és que així ho ha revelat en l'exclusiva per a Lecturas.

El primer que ha fet ha estat referir-se a la seva ruptura amb Mediaset: «No vull parlar de 'vetos'. De sobte, no vaig anar a més programes i em vaig centrar a les xarxes socials. Ara estic entregada a elles i estic molt satisfeta de la meva evolució com a 'influencer'».

També ha confessat que actualment té 1,3 milions de seguidors a Instagrami que té una gran quantitat d'ofertes de feina. Sí, setmanalment rep propostes d'empreses que volen que exerceixi imatge per a elles o que promocioni els seus productes. Per això «els guanys no són fixos cada mes, però, arrodonint, no em quedo gaire lluny dels 30.000 € que guanyo».

Gràcies a això s'ha pogut comprar una casa per un milió d'euros, que no ha dubtat a mostrar públicament a l'esmentada revista.

A més a més, Paolo ha vist que Sofía té més projectes al cap. No només no descarta tornar a televisió si hi ha alguna proposta que li interessi, sinó que començarà a exercir com a empresària immobiliària amb el seu xicot.

En aquest sentit, ha explicat: «Ell va fer molt bon equip amb el constructor de casa seva i el que vol és fer moltes més cases a partir de la que té. El constructor es dedica a la seva feina: contractar paletes, aconseguir els materials, construir-la... i nosaltres seríem la promotora».

Vaja, que malgrat que Vasile no té intenció de tornar-hi a comptar, no li cal perquè a Sofía Suescun professionalment li va molt bé.