Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile confirma el fitxatge bomba que capgira Telecinco

Paolo Vasile anuncia la bomba que deixa muda a l'audiència de Telecinco

Paolo Vasile és un empresari italià a qui li ha anat molt bé des que va ser nomenat conseller delegat de Mediaset. El cas és que Vasile ha sabut donar a Telecinco un segell propi, i no és cap altre que enganxar l'audiència mitjançant realities diferents.

Paolo Vasile sap que la darrera edició de Supervivientes ha provocat un gran interès en l'audiència de Telecinco gràcies a la relació que han començat Anabel Pantoja i Yulen Pereira.

El cap de Mediaset no vol que aquest filó que és la relació de la sevillana i l'esgrimista finalitzi en una setmana, quan se celebrarà la gran final de Supervivientes 2022.

Paolo Vasile anuncia la incorporació que deixa de pedra Telecinco

I és que ell és sabedor que la gent que segueix el reality manté el seu interès per aquest fulletó que s'ha format en una illa deserta. La realitat és que ja té pensat com seduir els espectadors perquè segueixin comprant-li el producte.

La veritat és que una de les protagonistes d'aquesta història entre Anabel i Yulen, la mare de l'esportista, ha guanyat notorietat al llarg del temps.

Parlem d'Arelys Ramos, la progenitora de l'esgrimista, que ha estat la gran defensora del seu fill. S'ha erigit en protagonista moltes vegades per les seves declaracions, que no deixaven en bon lloc la neboda d'Isabel Pantoja.

Arelys confirma a Vasile que està disposada a patir enLa Granja

A Arelys mai no li ha fet gaire gràcia que el seu fill tingui una relació amb la influencer i col·laboradora de Sálvame. Tot i això, en aquest cas mana el cor d'un dels darrers expulsats de Supervivents i poca cosa podrà fer per trencar l'amor que senten l'un per l'altre.

La cubana, que ja ha estat en Sálvame o Viernes Deluxe parlant de les evolucions del seu fill al reality, estaria pensant ficar-se de ple al món Mediaset. Més concretament, al dels realities, com ha fet el jove des que acceptés l'oferta de Telecinco.

El cas és que Arelys està negociant amb la cadena de Fuencarral la seva participació en un nou espai que començarà pròximament a Telecinco. Segons la revista Semana, la cubana és un dels noms que té sobre la taula la productora Fremantle per a una nova edició de La Granja.

Les gravacions d'aquest nou reality arrencaran en tot just un mes i el cas és que ha estat la mateixa Arelys la que s'ha postulat per estar en aquest format. Parlem d'un programa on han acudit altres mares famoses, com ara Bárbara Rey o María Ángeles, la mare d'Aida Nízar.

Segons fonts de la productora, els pròxims dies es durà a terme el segon garbell de possibles concursants i l'última decisió la tindrà els que manen a Mediaset.

Així és La Granja, el reality on estarà la mare de Yulen

La Granja va començar a caminar en Antena 3 i, en aquest format, un grup de famosos havia de viure gairebé amb allò que duien al damunt i sense cap comoditat. El 2011, Telecinco va emetre Acorralados, el reality que va guanyar Nagore Robles.

A finals del mes passat, Mediaset feia públic que adquiria novament els drets de The Farm. Poques dates més tard, ja era oficial que la pròxima tardor veuríem diversos famosos vivint sense cap mena de luxes.

La primera edició va tenir lloc l'any 2004 amb Terelu Campos com a conductora i el 2011, set anys després, amb Jorge Javier Vázquez. Cal assenyalar que aquest format s'ha produït a un total de 30 països de tot el món.