Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa

Rocío Carrasco es trenca en reviure el pitjor escenari de la seva vida: una bufetada

Rocío es pensava que era intocable fins ara

Rocío Carrasco torna a estar al punt de mira d'un dels paparazzis més coneguts d'aquest país. Després d'un temps en silenci, Diego Arrabal torna a la càrrega contra la filla de 'La más grande'. Ho fa al seu canal de YouTube, la plataforma perfecta per desfogar-se.

Fa uns mesos, va ser acomiadat de Viva la vida, on es mostrava molt crític amb l'esposa de Fidel Albiac. Alguns sospiten que la seva baixa podria tenir relació amb els continus atacs que dirigia a l'empresària. Però tampoc es va caracteritzar per dedicar-li boniques paraules als que havien estat els seus companys de Sálvame.

Rocío és una de les protagonistes del darrer vídeo del fotògraf. De fet, en el títol d'aquest treball, es mostra molt dur amb ella i amb Jorge Javier Vázquez, als quals mana «a prendre pel cu*».

Rocío Carrasco
Ningú pot tocar Rocío Carrasco a Mediaset | EUROPA PRESS

Al seu canal, compta amb la participació d'un home que ha intervingut recentment a la versió 'Sandía' de Sálvame. Rafael va oferir el seu punt de vista sobre l'espai, tot i això, va voler aclarir que havia estat víctima d'«una trampa». Estava disposat a parlar, però, des de la direcció del programa, li van imposar una sèrie de condicions.

Se li va impedir tractar certs temes polèmics com tot el que és relatiu a Rociíto o a la tasca del presentador català. El convidat d'Arrabal va aprofitar l'espai que li van concedir a YouTube per deixar anar tot el que no havia dit a la televisió.

A Jorge Javier el  va titllar de «reina mare, perquè és molt reina i perquè, per l'edat que té, ja li toca ser mare». Això no ho va poder dir a l'espai de Telecinco, atès que li van prohibir esmentar el badaloní. Tant ell com la filla de Rocío Jurado «són intocables».

Rocío Carrasco va poder comprovar, a més, com Rafael carregava contra la majoria dels col·laboradors de Sálvame. Tot això amb el vistiplau del paparazzi, que assentia i somreia amb la seva intervenció.

No es va oblidar de les Campos, a les quals va titllar de «pallasses». A més, va dedicar un comentari no gaire agradable a Kiko Hernández, a qui va acusar de ser una persona «maligna». Li va insistir perquè digués la veritat i revelés què «et va passar amb el teatre, per què es va cancel·lar».

Podia parlar tot el que volgués i no s'ho va pensar gaire. Això sí, en algun moment es va ficar en un terreny pantanós, sense que Raval el pogués parar. Més aviat, estava encantat amb la versió que aportava Rafael. Possiblement, l'excol·laborador de Viva la vida pensava d'una manera molt semblant a aquest home. Per això, es va mostrar tan tolerant amb aquestes paraules.

Rocío Carrasco és criticada per la relació que té amb la seva filla

Rocío Carrasco no es podia deslliurar de les crítiques d'aquest personatge. Ella forma part de l'univers Sálvame i també s'exposa als comentaris del públic. En el seu cas, van tornar a treure el tema de la relació que té amb la seva filla.

«No sé com consenteix que digui tot el que ell diu de la seva filla. Si fos jo, li donaria una bufetada que el faria un home, així li marxaria tota la ploma de sobte», va apuntar. Es referia així a Jorge Javier, amb qui no sembla estar gaire content.

Diego Arrabal al seu programa
Diego Arrabal carrega contra Rocío | Youtube

Van ser unes declaracions intolerables, on el paparazzi va guardar silenci. No va voler corregir ni editar res del que va aportar aquest home. Rocío Carrasco, mentrestant, roman aliena a tota mena de comentaris que circulen sobre ella. La seva darrera aparició és de fa unes quantes hores, quan va anar a la casa del presentador català per interessar-se pel seu estat de salut. Fa mesos que són amics inseparables.

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones