Antonio David i Rocío Carrasco en un muntatge

Antonio David Flores enxampa la seva exdona amb un presentador: se salta les normes

Enxampen Rocío Carrasco i és tremendament criticada

Si Marta Riesco porta tota la setmana sent protagonista pels enfrontaments que té amb Rocío Flores, la filla de la seva actual parella, ara el que li faltava a Antonio David Flores era que la seva exdona, Rocío Carrasco, tornés a posar-lo al punt de mira. I és que, per més que vulgui passar desapercebut, no ho aconsegueix.

Antonio David Flores, al punt de mira

Ja han passat més de dos anys des que la productora de Telecinco decidís prescindir dels seus serveis als platós de televisió. Sí, perquè després de les declaracions de Rocío en el primer episodi d'Explicar la verdad para seguir viva, la seva vida va fer un gir de 180 graus.

Antonio David Flores va tornar a desaparèixer de la faç de la terra, ja que les acusacions de maltractament que rebia diàriament van acabar per enfonsar-lo. No obstant això, aquesta tristesa va durar poc perquè tenia clar que no s'amagaria com va fer quatre anys enrere i, per això, no deixa de ser el protagonista dels titulars roses.

Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera
Antonio David Flores no es vol tornar a amagar com va fer anys enrere | GTRES

Només uns mesos després de ser acomiadat, va crear el seu propi canal de YouTube, on ha respost totes les acusacions de la seva exparella, així com les dels seus excompanys de professió.

Tot i això, avui Antonio David no és protagonista per penjar un nou vídeo a Internet, sinó que ho és perquè la seva exdona, Rocío Carrasco, ha estat enxampada amb un presentador molt conegut. La fotografia, com calia esperar, està sent molt comentada

La fotografia del delicte

Antonio David Flores s'ha quedat de pedra, ja que no pot creure com la història ha fet un gir tan radical. Fa uns anys, era ell qui es feia amb la crème de la crème a la televisió, i ara ningú no li truca, ningú li envia missatges i ningú vol saber res d'ell.

La història també ha canviat per a Rocío Carrasco perquè, després del seu primer documental, la societat s'hi ha bolcat, tothom li dona suport i Telecinco, també.

Tot i això, la filla de 'La més gran' ha ficat la pota fins al fons. Així és, perquè, si Rocío es caracteritzava per ser molt gelosa de la seva vida privada, ara sembla que això ja ha passat a ser un segon pla.

Sense maquillar, amb banyador i acompanyada de Jorge Javier Vázquez, Rocío ha posat amb el presentador per a tots els seus seguidors. La relació que hi ha entre tots dos és innegable, encara que l'opinió pública no ha trigat a criticar aquesta instantània.

Molts han qualificat això com un tracte de favor cap a Rociíto, ja que molts no veuen bé que un presentador de tal calibre s'ajunti a casa seva amb els entrevistats. El presentador, a més a més, aprofitava la imatge per anunciar la seva tornada a Supervivientes.

«Ha vingut Rociíto a veure'm i li he explicat que torno dijous a Supervivientes», escrivia Jorge Javier al costat de la imatge.

Antonio David Flores, en una altra història

Encara que aquesta imatge també ha fet protagonista a Antonio David, l'exguàrdia civil ha preferit no respondre. Tot i que després de tants mesos allunyat d'un plató, ja voldria ser al lloc de Rociíto, però ara està massa ocupat.

Per exemple, fa uns dies, era protagonista per unes fotografies que deixaven en evidència la mala relació que la seva xicota, Marta Riesco, manté amb la seva filla, Rocío Flores. Tots tres van acudir al festival Starlite, un dels més coneguts a Espanya, i la tensió es palpava a l'ambient.

Malgrat que es van entossudir a demostrar que entre ells no hi ha cap problema, van acabar per aconseguir tot el contrari. Per tant, són moments dolents per a Antonio David, i el pitjor és que l'excol·laboradora de Sálvameno sap com solucionar-ho.